USD 41.10 41.44
  • USD 41.10 41.44
  • EUR 41.20 41.45
  • PLN 10.35 10.50

Він був улюбленцем усіх, - Семенченко про Героя Івана Сотника

7 Травня 2015 15:50
Він був улюбленцем усіх, - сказав командир 2-го батальйону спеціального призначення «Донбас» Семен Семенченко про загиблого волинського Героя Івана Сотника. Про це йдеться у сюжеті Громадського. Волинь.

Нагадаємо, вчора, 6 травня, уселі Грудки, що на Камінь-Каширщині, поховали волинського добровольця батальйону «Донбас» Івана Сотника. Боєць отримав важке поранення біля села Широкино, що на Донеччині, і помер під час операції у лікарні.

Провести загиблого в останню путь зібралось близько тисячі людей. Окрім односельчан, родичів та близьких, попрощатись із Сотником приїхали його бойові побратими. Так, на похороні були бійці батальйону «Донбас», разом із своїм командиром Семеном Семенченком.

«Ваня, він до нас прийшов ще в Нові Петровці на початку літа. Він дружив з такими ж ветеранами і був улюбленцем. Дай Бог, щоб поки Ваня там, ми зробили так, щоб цю заразу з нашої землі вигнати», – заявив командир 2-го батальйону спеціального призначення «Донбас» Семен Семенченко.

Іван Сотник був відомий як активний дописувач Facebook. В одному з останніх постів, який уже назвали "Заповітом патріота", Іван написав: "Якщо ти думаєш, що в твоєму містечку тихо... ти свідомо помиляєшся – це до першого вбитого друга, до першої жалоби у твоїх знайомих, до першої повістки, першого вибуху на зупинці ТВОГО міста".

«Хороший хлопець був, веселий постійно. Воїном хорошим був. Загинув від стрілкової зброї. Значить був на передовій. Кажуть, він завжди мріяв бути військовим офіцером. Збулася мрія, привезли пагони вже в труну. Він герой», – зазначив бойовий побратим загиблого Богдан Пташник.





Нагадаємо, волиняни на колінах вшанували пам'ять загиблого земляка-добровольця із батальйону «Донбас» Івана Сотника та встеляли дорогу, якою везли тіло Героя, квітами.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: ЗАГИБЛИЙ ІВАН СОТНИК ОЧИМА БОЙОВОГО ПОБРАТИМА
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Редакція сайту прийняла рішення тимчасово закрити коментування під новинами, які стосуються військових подій на сході.
В Україні триває війна, зокрема інформаційна. Таким чином, ми не можемо допустити, щоб ресурс Інформаційного агентства Волинські Новини використовували як майданчик для дестабілізації ситуації.


Утім нам важлива думка нашого читача, тож запрошуємо до обговорення публікацій на сторінках агентства в соціальних мережах.




Система Orphus