USD 41.30 41.70
  • USD 41.30 41.70
  • EUR 41.20 41.65
  • PLN 10.80 10.93

Відомі волиняни фотографувалися з малечею. ФОТО

23 Грудня 2011 17:04
Відомі лучани фотографувалися з дітками-вихованцями благодійного фонду «Давіта».
Так, фотосесія малечі VIP-персонами «Мрії нашого майбутнього» відбулась напередодні Дня святого Миколая.
Протягом місяця організатори акції здійснювали мрію дітей –познайомитись з відомими лучанами. Відгукнулись на ініціативу молоді політики, спортсмени, дизайнери, танцюристи, бізнесмени та лікарі.
Дитячі мрії бувають різними, наприклад, діти, які прагнуть займатись творчою діяльністю, мали можливість поспілкуватись з луцькою дизайнеркою Анною Дідух. Вона дала урок створення дизайнерського одягу.
Директор радіо СіД FM Андрій Зубенко повідав тонкощі роботи радіо, лідер гурту «ФлайzZzа» Андрій Тимчук розповів своєму юному колезі про всі плюси роботи музиканта.
Перукар, власниця салону краси Леся Бєляєва вчила дівчаток робити зачіски, а візажист Анастасія Демчук розкривала ази макіяжу. Зокрема уроки танців дівчатам дала хореограф, майстер спорту з художньої гімнастики Анна Онопрійчук.
Своєю чергою, лікар Лідія Остап’юк розповідала дітлахам, котрі цікавились медициною, про особливості своєї роботи.







Долучились до фотосесії і перші особи краю: голова облдержадміністрації Борис Клімчук, його перший заступник Олександр Башкаленко та заступник Олександр Курилюк. Відгукнувся і міський голова Микола Романюк.





Найбільшу фотосесію з дітьми зробили футболісти ФК «Волинь».



Крім того, разом з тренером Віталієм Кварцяним вони подарували дітлахам пам’ятні подарунки.
Загалом, участь в акції взяло більше тридцяти дітей.
Насамкінець малеча отримала солодощі та канцелярські товари від організаторів акції.

Знайомство з відомими людьми стане поштовхом для дітей до подальших їхніх успіхів у житті, - сподіваються організаторки заходу Ірина Рябчук та Яна Шишка.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus