USD 41.10 41.40
  • USD 41.10 41.40
  • EUR 41.15 41.50
  • PLN 10.40 10.55

Від Волинської - до Донецької. Всі дороги - суцільна руїна. ВІДЕО

10 Квітня 2013 13:01
Дороги від Волинської області до Донецької – пошкоджені та зруйновані. Це перевіряли кореспонденти UBR.

Всі дороги - суцільна руїна, - йдеться у сюжеті UBR.
На жаль, за один день перевірити усі не до снаги. Тож кореспонденти UBR вирішили подивитися на стан двох однойменних вулиць столиці: Волинської та Донецької.

На диво, на них нарікань у водіїв чи не найбільше. Загалом із бюджету столиці виділили додатково близько 16 мільйонів гривень на ямковий ремонт. А до 9 травня обіцяють полатати, принаймні, основні дороги.

Так, рятуючись від скарг і позовів незадоволених водіїв, Київавтодор створив сайт, де в онлайн- режимі звітує про виконані роботи.

На вулиці Волинській – якщо вірити онлайн- прогнозу – ремонт мають закінчити до 10 квітня. Тобто, завтра. Однак ані самих ремонтників, ані залатаних ям ми не знайшли.

Між іншим, західна Волинь та східний Донецьк у столиці в однакових умовах. Ремонтом не пахне ні там, ні там. Однак, якщо ці вулиці є принаймні у планах, то коли нога дорожників ступить на невеличкі провулки між ними – навряд чи знають і самі дорожники. А водії тим часом продовжують вбивати тут свої авто.

Нагадаємо,що в обласному центрі Волині планують відремонтувати 111 вулиць.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Маша Показати IP 11 Квітня 2013 00:18
Головне щоб була дорога на захід. А на схід не має по що їздити там глухомань і дикі люди живуть.
Корінний Лучанин до Маша Показати IP 11 Квітня 2013 09:46
Некоректний коментар. Україна в нас одна!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus