USD 41.10 41.40
  • USD 41.10 41.40
  • EUR 41.15 41.50
  • PLN 10.40 10.55

Від клубних працівників - до заслужених артистів: училищу культури - 60

2 Листопада 2012 18:06
6о років виповнилося державному училищу культури і мистецтв імені Ігоря Стравінського сьогодні. Варто наголосити, що це - перший навчальний заклад культури на Волині.

Про це повідомили у прес-службі Волинської облдержадміністрації.

Ювілей святкує сьогодні, 2 листопада, колектив та студенти державного училища культури і мистецтв імені Ігоря Стравінського. На урочистості з нагоди 60-річчя прийшов заступник голови облдержадміністрації Олександр Курилюк. Посадовець зауважив, що за ці роки з середньоспеціального закладу, який готував бібліотекарів та клубних працівників для сільської місцевості, училище перетворилося на потужний мистецько-культурний центр області. «Нині – це визнаний творчий осередок з давніми традиціями, авторитетною педагогічною та мистецькою школою», - додав заступник губернатора.

Чиновник також зазначив, що з наступного року обласна влада планує суттєво покращити матеріальну базу навчального закладу.

Серед творців історії закладу - сотні визначних імен: народні артисти України Олександр Огороднік, Зоя Комарук, Василь Чепелюк, Олександр Якимчук, заслужений діяч мистецтв України Ірина Хмілевська, заслужений артисти України Петро Савош, заслужені працівники культури України Галина Гуменюк, Володимир Заворотинський, Ігор Пастущук, Микола Полятикін, Анатолій Трохимович, Володимир Лисюк, Євгенія Смолярчук, Галина Соколова, Олег Козачук та багато інших.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 6
кузя Показати IP 2 Листопада 2012 20:24
Ви знов там понакурювались? Якби ваші писаки ходи на такого плану заходи, то ви б знали що училищу 60 років від дня заснування. чи це вашому палиці вже нецікаво?
Анонім до кузя Показати IP 2 Листопада 2012 20:44
Кузя, просимо звернути Вашу увагу на те, що, подаючи цю інформацію, ми керуємося офіційною інформацією прес-служби Волинської ОДА (Волинської обласної державної адміністрації). будьте, будь ласка, уважнішим у прочитанні інформації і обережнішим у висновках. наперед дякуємо
читач Показати IP 2 Листопада 2012 21:21
а училищу все-таки 60!!! наперед дякуємо
Всезнайко Показати IP 2 Листопада 2012 22:35
Потрібно мати свою інформацію, а то постійно готове переписуєте і то з помилками... Писаки!!!
тиць-бздиць Показати IP 3 Листопада 2012 08:24
а до чого тут палиця? що, дихнути без нього не можете?.. вибрали - дайте спокій людині, хай порахує збитки за вибори...
читач Показати IP 3 Листопада 2012 09:43
то точно - пишуть-переписують, не думаючи. а такм теж ляп-ляп аби швидше!є от вам і "новини" зате вища освіта потрібна і ходять тузами!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus