USD 41.20 41.50
  • USD 41.20 41.50
  • EUR 41.25 41.50
  • PLN 10.50 10.67

Ветерани АТО встановили найбільший на Волині прапор

22 Лютого 2016 11:06
У день пам’яті Героїв Небесної сотні над Рожищем замайорів найбільший на Волині синьо-жовий стяг, розміром 7х3, - інформують «Відомості».

Місцеві активісти ГФ «Народна самооборона міста Рожище» встановили його на п’ятиповерхівці на вулиці Незалежності. Ідея належить демобілізованим бійцям АТО, членам самооборони, які таким вчинком хотіли засвідчити свою любов до рідної країни та утвердити віру громадян у те, що Україна була, є, і завжди буде, найкращою країною на землі, де народжуються люди, які гідні віддати життя за її майбутнє процвітання.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Інна Михайлівна Показати IP 22 Лютого 2016 14:16
Щоб засвідчити свою любов до Батьківщини, прапори вішати мало... Треба ще працювати на благо України, платити податки, поводити себе адекватно! Це стосується усієї СрАМООБОРОНИ Рожищ.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus