USD 41.10 41.40
  • USD 41.10 41.40
  • EUR 41.15 41.50
  • PLN 10.40 10.55

Ветеранів вшанували концертом

2 Лютого 2012 15:39
У Луцьку з нагоди 68 річниці визволення міста від фашистських загарбників влаштували концерт.

Він відбувся в обласному академічному театрі ляльок 2 лютого.

На концерт прийшли ветерани Великої вітчизняної війни з родинами та представники влади. Зокрема заступники голів ОДА Олександр Курилюк і обласної ради Юрій Лобач, Луцький міський голова Микола Романюк та його перший заступник Святослав Кравчук.

Тривав концерт більш як півтори години. Розпочався з виступу народного аматорського хору ветеранів війни та праці «Подвиг».

Потому до присутніх у залі звернувся Микола Романюк. Він привітав усіх лучан з 68 річницею визволення від фашистських загарбників. Також зауважив, що кожного року, цього дня, мешканці міста вшановують тих, хто виборов перемогу і визволив Луцьк. «На жаль, щороку все менше ми бачимо тих, хто визволяв місто і вистояв окупацію» - зауважив міський голова і побажав ветеранам здоров’я і добробуту.

Пісні воєнних років, а також сучасні твори, зокрема про Луцьк, під час концерту виконали аматорський вокальний ансамбль «Джерела Волині», солістка обласної філармонії Вікторія Чайка, тріо обласного ліцею з посиленою військово-фізичною підготовкою, співачка Тетяна Ярошик, аматорський народний хор міліції «Мужність».


З вітальними словами до присутніх у залі звернувся також ветеран Великої вітчизняної війни Михайло Єрлін. Спочатку він прочитав вірш Едуарда Асадова «Запоминайте нас, пока мы есть». Згодом від імені ветеранів, які за війни брали участь у, так званій, Ковельській операції, а таких залишилося у Луцьку троє, Єрлін привітав усіх з 68-ю річницею визволення Луцька від фашистських загарбників.

Ветеранові аплодували стоячи. Насамкінець, він прочитав ще одного вірша «Незабудка»про жінку, яка пішла на фронт і поховали її там, де цвітуть незабудки. Його присвятив усім жінкам, які загинули на фронтах Великої вітчизняної.

Порадував ветеранів знайомими давно мотивами також духовий оркестр обласної філармонії.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus