USD 41.10 41.40
  • USD 41.10 41.40
  • EUR 41.15 41.50
  • PLN 10.40 10.55

Вчені взялись досліджувати секс: Захід відстає від Сходу. ВІДЕО

3 Квітня 2013 09:05
Українські науковці взялися досліджувати секс. Розпитали громадян віком від 18 років про статеве життя і тепер не ймуть віри результатам, — йдеться в сюжеті ТСН.

Весь український секс вмістився у різнокольорових графіках і діаграмах. Науковці з'ясовували два тижні як українці займаються любощами. Опитали кілька тисяч людей в усіх регіонах країни. Порахували і нині намагаються осягнути результати досліджень.

Соціальний психолог Наталія Іщенко каже, що виникає різниця у частоті заняття сексом. Чоловіки займаються пестощами або 2 рази на місяць або 20, а жінки — або 2 рази або 10. Тобто, удвічі рідше. Хто прибрехав, соціологи міркують уже місяць, а просте роз'яснення сильна стать знаходить за секунду. Мовляв, чоловіки більше прагнуть любові і бажано щоденної, а для жіноцтва цифри — не головне.

А дівчата кажуть, що від представників сильної половини людства ще не такі «казочки» чули. Тому зауважують, що чоловіки хотіли похизуватися, тому й додали кілька разів.

У два рази відрізняється географічна інтенсивність сексу. Схід і Південь любляться активніше. І це при тому, що кожен 4 опитаний соціологами взагалі секс із життя викреслив. Частина українців займається цим заради продовження роду.
«Розклад» любощів справа, звичайно, індивідуальна. Сексологи лише наголошують на необхідному мінімумі. Кажуть, що раз в два тижні жінка і чоловік мають отримувати сексуальну розрядку і це — обов'язково.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Макар Показати IP 3 Квітня 2013 11:16
Це дослідження виявило лиш те,що на південному-сході України брехунів більше ніж на північному-заході.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus