USD 41.10 41.40
  • USD 41.10 41.40
  • EUR 41.10 41.50
  • PLN 10.36 10.50

Ватажок бойовиків ДНР оголосив «торгову блокаду» Україні

3 Березня 2017 16:27
У зв'язку з блокадою Донбасу самопроголошена "Донецька народна республіка" оголошує Україні "торгову блокаду".

Про це під час прес-конференції заявив ватажок ДНР Олександр Захарченко, передає РБК-Україна з посиланням на російські ЗМІ.

"Ми рубаємо всі зв'язки з Україною, з якою воюємо. Так, продавали вугілля, щоб отримувати гроші і платити зарплатню тут. Але за рахунок того, що ми навчилися жити в блокаді, ми оголошуємо блокаду Україні", - заявив Захарченко.

Відзначимо, в кінці лютого Росія пригрозила Україні заходами у відповідь у зв'язку з блокадою Донбасу.

Нагадаємо, у Службі безпеки України заявили, що ДНР має намір передати "націоналізовані" підприємства структурам олігарха Сергія Курченка.

На думку редактора програми «Гроші», креативного продюсера департаменту журналістських розслідувань 1+1 Олександра Дубінського, насправді ніякої "націоналізації" підприємств ОРДЛО немає, а є лише домовленість між Ахметовим і сепаратистами про те, що його підприємства платитимуть податки в так звані ДНР та ЛНР. Про це він написав на своїй сторінці у Фейсбуці.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
Сераховичі Показати IP 3 Березня 2017 16:32
А наступний крок..визнання Росією самопроголошених республік? І на чий млин ллє воду семенченко з поросюком своєю блокадою? Чи буде це завершенням війни? чи тільки точкою неповернення?
Просто Показати IP 3 Березня 2017 16:38
Захарченко - іди на @@@! Твоя собача думка нікого не цікавить.
Ростов - Просто Показати IP 3 Березня 2017 17:19
Просто на работу украинцев перестают брать. Все вакансии заняты донецкими.
Анонім Показати IP 3 Березня 2017 19:28
ню-ню. соціальні виплати також будуть робити ?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus