USD 41.10 41.40
  • USD 41.10 41.40
  • EUR 41.15 41.50
  • PLN 10.40 10.55

Вантажівкам на Тарасова у Луцьку ‒ зась

29 Серпня 2012 17:44
Луцька міська рада вирішила обмежити рух великовантажних автомобілів вулицею Тарасова. Для міського шляху розроблять відповідну схему руху.

Відповідне рішення депутати ухвалили 29 серпня під час 31-ої сесії.

Як пояснив депутат Андрій Калахан, наприкінці вулиці розташоване підприємство, яке обслуговують великогабаритні вантажівки. Тож, вантажівки часто їздять міським шляхом і «трусять» будинки лучан.

Також, зі слів Калахана, водії вантажівок ігнорують дорожні знаки, які забороняють рух вулицею. «Там є альтернативний проїзд зі сторони Малого Омеляника, але він в поганому стані. Якщо сільська рада дасть кошти, то зроблять дорогу», ‒ зауважив він.
Тож, обранець громади радить встановити обмежувач висоти проїзду.

Водночас, під час розгляду питання надали слово представнику мешканців будинків на вулиці Тарасова Людмилі Черніцовій, яка розповіла, що проблема «тягнеться» 4 роки. «У нас є будинки, яким по 100 років. А коли межі міста підійшли до наших будинків, то дорога не була призначена для руху великогабаритних вантажівок», ‒ відзначила вона.
Окрім того жінка стверджує, що власник підприємства не йде на співпрацю з мешканцями.

Натомість представник підприємства Святослав Воєводко повідомив, що інший шлях – незручний для виїзду вантажівок. Мовляв, це неможливо технічно.

Разом із тим він висловив думку, що тріщини в будинках могли з’явитися через «старість» помешкань та додав, що на вулиці трапляються аварії каналізації.

Зрештою депутати взялися голосувати за пропозицію Калахана. Вони підтримали пропозицію колеги, але вирішили, що рух вантажівок обмежать спеціальною схемою руху, яку розроблять фахівці з мерії та представники ДАІ.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
:-) Показати IP 30 Серпня 2012 09:23
Я живу на вул. Львівській, там теж багато вантажівок їздить, треба поки перед виборами звернутись до Калахана, щоб обмежити рух великогабаритного транспорту. Адже на вул. Львівській теж люди живуть,і в них теж трусяться будинки коли проїзджає автомобіль. По моєму це піар і брєд перед виборами, найшли якогось збоченця активіста і вирішили показати що щось роблять. .. Цікаво, якщо машини перестануть їздити, хатинки перестануть тріщини давати????????
Гість Показати IP 30 Серпня 2012 11:11
З приводу вул.Львівської, там шалений рух як легкових так і вантажівок, які лише розбивають дорогу, руйнують будинки. І мені здаєть що ніхто нічого обмежувати найблищим часом небуде, поки люди самі не перекриють дорогу!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus