USD 41.15 41.55
  • USD 41.15 41.55
  • EUR 41.30 41.60
  • PLN 10.35 10.50

Вандали у парку перекинули статую, яку зробили під час фестивалю «Княжий»

31 Липня 2018 09:13
У парку села Заріччя Володимир-Волинського району, де місяць тому відбувся фестиваль «Княжий», невідомі особи перекинули дерев’яну статую і відкотили її вбік.

Про це написав житель Володимира-Волинського Андрій Кандиба на своїй сторінці у Фейсбук.

Як зазначає Андрій Кандиба, статую присвячену місту Володимиру-Волинському та князю Володимиру, перекинули у ніч, коли містяни святкували 1030 річницю від дня заснування. Чоловік припускає, аби такого не повторилося, треба статую зафіксувати арматурою.

Нагадаємо, в рамках фестивалю «Княжий» цьогоріч вперше відбувся пленер різьбярів. Участь взяли майстри із Волині, Львівщини та Івано-Франківщини. Майстри протягом двох днів фестивалю виготовляли скульптури, аби потім залишити їх в парку і вони мали стати його окрасою.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus