USD 41.10 41.43
  • USD 41.10 41.43
  • EUR 41.20 41.65
  • PLN 10.80 10.93

В селі Маневицького району відкрили дитячий садок. ФОТО

30 Серпня 2012 17:54
Дитячий садочок відкрили сьогодні у селі Череваха, що у Маневицькому районі.

Про це повідомили прес-службі Волинського ОУЛМГ.

«Напевно не в кожному селі, де відбувається таке велике свято, як сьогодні у Черевасі, збирається стільки поважних краян. Це керівники, яких обрав народ. Це влада, яка долучилася до того, аби в селі Череваха крок за кроком спочатку створили початкову школу, потім школу І-ІІ ступенів, а сьогодні відкрили дитячий садочок», - зауважив голова облради Володимир Войтович.

Зокрема, чиновник вручив подяку від голови обласної державної адміністрації за сумлінну працю, вагомий особистий внесок у розвиток будівельної галузі Миколі Пашку, який керував будівництвом.

Своєю чергою, голова Маневицької районної ради Петро Зінчук зауважив, що, власне, за сприяння колишнього директора ДП «Маневицьке ЛГ» Зіновія Колісника та Володимира Войтовича зробили перший внесок у розбудову садка. У зв’язку із тим, що Маневицький лісгосп є найбільшим платником податків, а також саме у Черевасі народжується найбільше дітей, прийняли рішення побудувати дитячий садочок.

Також директор ТзОВ «Західатомбудмонтаж» Сергій Холондович вручив дошкільнятам символічний дерев’яний ключ від приміщення, помічник депутата обласної ради Богдана Колісника Анатолій Родюк подарував комп’ютер, а начальник відділу освіти і науки Михайло Ліщук – пральну машину, праску, музичний центр, дошку для прасування, приліжкові килимки.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus