USD 41.10 41.40
  • USD 41.10 41.40
  • EUR 41.15 41.50
  • PLN 10.40 10.55

В авто виявили майже тонну «лівої» свинини

6 Березня 2012 18:03
Волинянин у своєму авто перевозив майже тонну свинини. Щоправда, документів на цей вантаж чоловік не мав.
Про це повідомляють у СЗГ УМВС Волині.
Як розповів начальник сектору ветеринарної міліції УМВС України у Волинській області старший лейтенант міліції Віталій Махомета, спеціалісти сектору ветеринарної міліції разом із працівниками Горохівського РВ УМВС області зупинили для огляду авто «Ауді-100». У салоні та багажному відділі автомобіля правоохоронці виявили 810 кілограмів сировини тваринного походження ‒ обрізів свинини).

При цьому у водія не було відповідних супровідних ветеринарних документів на товар, окрім того, було відсутнє обов’язкове маркування.

У результаті сировину обмежили в обігу та передали на відповідальне зберігання.

За виявлене правопорушення водія Михайла. притягнуто до адміністративної відповідальності (стаття 107 КУпАП). Матеріали справи направили в управління ветеринарної медицини в Горохівському районі для прийняття рішення згідно зі законодавством України.

Загалом під час 32 перевірок ринків було виявлено 29 порушень ветеринарно-санітарних вимог (стаття 107 КУпАП). Як наслідок – на ринках вилучено 344 кілограми продукції та сировини тваринного походження.
Усього ж під час перевірки підконтрольних об’єктів у 2012 році вилучено 1614 кілограмів продукції.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
цікавий Показати IP 6 Березня 2012 21:18
Жах просто!!!
Тарас Показати IP 7 Березня 2012 07:42
В Горохові взагалі у вас "криша поїхала",погані мусорки ... Не зрозуміло до чого тут супровідні документи на м'ясо в людини,котра везе його у власних цілях ?! На місці власника "лівої" свинини,особисто я зробив би все так,щоб в ініціатора розкриття цього "резонансного злочину" сьогодні б появилося нове хоббі:спочатку ходити до прокуратури і суду,а потім, в пошуках нової роботи !
свинопас Показати IP 9 Березня 2012 10:31
Там ще мала бути тонна "правої"!!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus