USD 41.20 41.50
  • USD 41.20 41.50
  • EUR 41.20 41.55
  • PLN 10.35 10.53

В Одесі підірвали волонтерський пункт

10 Грудня 2014 08:14
Невідомі підірвали бізнес-центр, на вулиці Краснова, неподалік від будівлі одеської в'язниці, в якому знаходиться волонтерський пункт допомоги бійцям АТО. Про це інформують наші столичні колеги з ТСН.

Як повідомляють в соціальних мережах, вибухом знищено частину будівлі, де знаходився волонтерський центр допомоги військам АТО, яким опікувалася одна із громадських організацій Майдану.

Інформацію, що підірваний саме волонтерський пункт, підтвердила одеський волонтер Далія Северин. Гуркіт від вибуху був вельми потужним. Його чули мешканці Таїрова, Черемушок, Фонтана, і деяких районів Молдаванки, Слобідки та центру міста. Працюють співробітники міліції і рятувальники, які оточили місце події. Згідно з попередніми даними, постраждалих немає. У мережі опублікували перші фото інциденту.



Фото видання УНІАН:

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Анонім Показати IP 10 Грудня 2014 10:02
привітали палицю з днем народження
вонижедіти Показати IP 10 Грудня 2014 12:00
коментар було видалено

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus