USD 41.20 41.50
  • USD 41.20 41.50
  • EUR 41.40 41.70
  • PLN 10.66 10.80

В Австрії негативний тест на коронавірус вимагатимуть при вході в магазини

25 Березня 2021 08:44
В Австрії з 7 квітня для відвідування магазинів потрібно буде пред'явити негативний результат тесту на коронавірус.

Про це повідомив глава МОЗ Австрії Рудольф Аншобер. Він додав, що також в країні планується посилити карантин у Відні, Нижній Австрії та Бургенланді на Великодні свята з 1 по 6 квітня, передає УНІАН.

Тест на COVID-19 буде потрібен для відвідування всіх торгових точок, крім життєво важливих - аптек і продуктових магазинів, сказав Аншобер на пресконференції. Зараз тест потрібен для входу в організації сфери послуг, де передбачений контакт з клієнтом.

Глава МОЗ зазначив, що в трьох регіонах на сході країни з 1 по 6 квітня посилять карантин через нестабільну епідеміологічну ситуацію. У Відні, Нижній Австрії та Бургенланді закриються об'єкти сфери послуг по догляду за тілом, непродовольчі магазини і торгові центри. Вводиться обов'язкове носіння масок на вулиці в місцях масового скупчення людей і контроль на кордонах з Чехією та Угорщиною.

З початку пандемії в Австрії виявили 523 тис. заражених, понад 9 тис. людей померли.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
громадянин України Показати IP 25 Березня 2021 09:04
Якщо тест дійсний 72 години - то треба буде кожних три дні робити новий...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus