USD 41.30 41.80
  • USD 41.30 41.80
  • EUR 41.30 41.80
  • PLN 10.40 10.65

Усередині збитого ІЛ-76: відео, зняте в Луцьку

4 Липня 2014 21:00
Організація Волинських Авіалюбителів "ОВАЛ✈" отримала відео, зняте в кабіні екіпажу Іл-76МД б/н 76777, що був збитий при посадці в аеропорту Луганськ 14-го червня 2014 року.

Нагадаємо, збитий терористами Іл-76 – це той самий борт 76777 з екіпажем, який прилітав до Луцька на навчання в травні.

Інформаційне агентство Волинські Новини раніше опублікувало інтерв'ю з лучанами, яким вдалося побувати всередині літака та поспілкуватися з екіпажем. Нагадаємо, четверо активістів організації "ОВАЛ✈" були на борту літака під час травневих навчань у Луцьку, спілкувалися з членами екіпажу, які влаштували для волинян екскурсію літаком.

Відео, яке надали ІА Волинські Новини в "ОВАЛ✈", було зняте на Луцькому військовому аеродромі 21-го травня 2014 року під час льотно-методичного збору фронтової бомбардувальної авіації.

Автор відео - львівський спотер Анатолій Кликов.



Екскурсію літаком проводить старший борттехнік літака старший лейтенант Олександр Козолій (на фото).







Як повідомляють українські ЗМІ, у тимчасовій слідчій комісії вже знають імена винних у знищенні Іл-76 в Луганську, проте поки що розголошувати усіх фактів по справі не буде.

Про це після закритого засідання комісії у четвер, 3 липня, повідомив голова ТСК Олександр Чорноволенко, - повідомляє Укрінформ.

«Сьогодні ми в основному підбивали підсумки того, що було проаналізовано за минулі кілька тижнів, які ми працювали. Там у нас достатньо фактів. Ми вже повністю уявляємо, як відбулося і що відбулося», - зазначив Чорноволенко.

Чорноволенко зазначив, що ТСК уже підходить до завершення розслідування.

«Ми вже підходимо до фінальної частини, але, на жаль, деякі технічні моменти не були до кінця висвітлені, так як комісія Міністерства оборони, яка працює над цим же питанням, поки що не визначила дату, коли вони зможуть у Луганську на місці провести розслідування. На місці катастрофи вони ще не були, мається на увазі, спеціалісти по авіаційним катастрофам», - сказав він.

Також голова ТСК додав, що результати слідчої комісії будуть оприлюднені після того, як комісія затвердить звіт, а це буде не раніше 22 липня.

Збитий Іл-76: трагедія, якої можна було уникнути

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus