USD 41.10 41.40
  • USD 41.10 41.40
  • EUR 41.25 41.70
  • PLN 10.56 10.75

Ультрас «Волині» презентували новостворену ГО «Червоно-білі»

2 Березня 2017 09:45
Ультраси, які підтримують футбольний клуб «Волинь», створили у Луцьку громадську організацію «Червоно-білі». Метою організації стане популяризація фанатського руху та покращення його якості, а також розширення доступу до фан-зони та спілкування із громадськістю, йдеться на Facebook-сторінці луцького клубу.

Громадську організацію офіційно зареєстрували минулого тижня, а 28 лютого у конференц-залі “Авангарду” відбулася презентація фанатського угрупування.

Відзначимо, що такі формальні утворення суто неформальних груп ультрас - не дивина для європейського футболу. В більшості країн Європи один клуб, навіть невеликий, може мати до кількох десятків “фірм”. Окрім власне вболівання на секторах фани ведуть активну соціальну роботу, а ще впливають на роботу клубу.

"Ми хочемо відійти від звичайного сприйняття ультрас в суспільстві. І на те є декілька причин. Фактично йдеться й про порятунок клубу, і про збереження фанатських традицій, і про залучення нових людей на сектор. Вболівання на стадіоні стає дедалі менш популярним, бренд клубу падає, його впізнаваність та маркетинг гіршають, а на фанатський сектор у кращому випадку приходить 150 людей", - розповів під час презентації очільник “Червоно-білих” Тарас Третяк.

На основі новорозробленого бренд-буку фанати мають намір розпочати виробництво та продаж атрибутики (найширшого асортименту), причому виручка йтиме на розвиток ФК.

Інший напрям - влаштовувати на футбольних матчах свято, аби матч-дей сприймався у місті як свято, яскравий перфоменс.

Є намір і збільшити кількість активних вболівальників на фанатському секторі.

"Віднині на 17-ий сектор розповсюджуватимуться квитки іншого дизайну, а з керівництвом клубу ми маємо домовленість, що кошти з цього залишатимуться в ГО. Наша організація також розроблятиме й розповсюджуватиме афіші на матчі "Волині", а ще допомагатиме фанатам із якомога зручнішою логістикою на виїзних поєдинках”, - сказав Тарас.

Обіцяють не залишити без уваги й соціальний напрям. Йдеться про шефство над дитячими будинками, а ще екскурсіями для охочих стадіоном “Авангард”.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
Народна довіра Показати IP 2 Березня 2017 09:59
Ємблема як свастіка ! ?
Луцьк Показати IP 2 Березня 2017 10:26
Ніхто не винний, що завжди десь видніється свастика.на емблемі дві букви - Ч, Б
Я до нд Показати IP 2 Березня 2017 10:59
Дурень ти
Вася Показати IP 2 Березня 2017 11:10
Опа, и Кельт в теме

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus