USD 41.15 41.55
  • USD 41.15 41.55
  • EUR 41.30 41.60
  • PLN 10.35 10.50

Українець намалював обкладинку для альбому Елтона Джона

31 Березня 2018 22:49
27-річний художник Василь Колотуша з Черкас створив обкладинку для триб'ют-альбома Елтона Джона Revamp, який вийде 6 квітня.

Обкладинка виконана у жанрі «неон», з яким Колотуша працює з 2014 року. Крім того, українець створив ще 6 ілюстрацій, які увійдуть до офіційного буклета, пише музичне видання Karabas Live.

Створити обкладинку альбому Василю Колотуші запропонувала лондонська студія дизайну Studio Fury, яка співпрацює з лейблом Universal Music.

На подвійний диск увійдуть кавер-версії хітів співака, які виконають зірки світової музики. Таким чином хочуть зробити подарунок Елтону Джону, який покидає сцену через проблеми зі здоров'ям.

Зокрема у альбомі прозвучать композиції у виконанні Леді Гаги, Florence + the Machine, Пінк, Еда Ширана, Майлі Сайрус, Міранди Ламберт, The Killers, Coldplay, Mumford And Sons, Демі Ловато, Сема Сміта.


Елтон Джон вирішив назавжди піти з музичної сцени. Свою 50-річну кар'єру завершить прощальним світовим турне. Про таке рішення музикант оголосив 24 січня на прес-конференції в Нью-Йорку.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus