USD 41.10 41.40
  • USD 41.10 41.40
  • EUR 41.15 41.50
  • PLN 10.40 10.55

Учні ковельського ліцею пропагують здоровий спосіб життя. ВІДЕО

21 Листопада 2012 17:34
Учнівське самоврядування активно діє у ковельському ліцеї №11, - інформує ТЦ «Ковель».

У колективі НВК «ЗОШ №11-ліцей» Ковеля вміло поєднують традиції та новаторські підходи. Основи учнівського самоврядування тут закладали ще на початку становлення навчального закладу — тридцять років тому. У цьогорічних виборах президента учнівської республіки змагалися 8 кандидатів-старшокласників.

«Два претенденти на посаду отримали абсолютно одинакову кількість голосів. Нам довелося робити перевибори. Ну, і, зрештою, переміг сильніший і цікавіший – Ярош Ілля, учень 10 класу. І ми на нього покладаємо великі надії» , - зауважила директор школи Галина Сидорук.

Наразі ж у Іллі та його друзів — новий відповідальний екзамен: на спільному засіданні старостату та міністерства охорони здоров'я і туризму старшокласники та педагоги презентують гостям переваги здорового способу життя.

Новообраний президент учнівської республіки розповів про заходи, які організовують школярі. Зокрема, учні взяли участь у акції «Запали свічку» до Дня СНІДу. До того ж молодь презентує різноманітні проекти, на зразок презентації пропаганди здорового способу життя.

До слова, старшокласники НВК «ЗОШ №11-ліцей» залюбки виконують місію волонтерів у стаціонарному відділенні міського територіального центру соціального обслуговування одиноких громадян похилого віку. А віднедавна учні школи-ліцею допомагають і спеціалістам центру соціальної реабілітації дітей-інвалідів.

Досвідом виховної роботи на семінарі також ділились педагоги - відповідальні за роботу органів учнівського самоврядування в загальноосвітніх закладах Ковеля.

У межах семінару відбулися також навчальні ігри та тренінги. А про переваги здорового способу життя в ці дні учні дізнаються з наочних матеріалів, представлених у шкільному холі.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus