USD 41.60 41.90
  • USD 41.60 41.90
  • EUR 41.55 41.85
  • PLN 10.60 10.80

У волинських міліціонерів - випускний. ФОТО

19 Червня 2013 14:17
Тридцять випускників Волинського училища професійної підготовки працівників міліції поповнили лави органів внутрішніх справ України.

Про це повідомили у СЗГ УМВС України у Волинській області.

Привітав молоде покоління та вручив перші подяки за відмінну службу заступник начальника управління – начальник міліції громадського безпеки УМВС України у Волинській області полковник міліції Володимир Поліщук:

«Ви прийшли сюди дітьми, а сьогодні я бачу перед собою підтягнутих молодих хлопців та дівчат, в очах яких відображається розуміння своєї справи і які з гордістю нестимуть службу щодо забезпечення прав і свобод громадян».

На базі училища навчаються курсанти з багатьох регіонів України, зокрема, з Волинської, Вінницької, Рівненської, Хмельницької, Тернопільської, Закарпатської та Київської областей. Направляють сюди для отримання необхідних навичок і знань новопризначених співробітників патрульної служби, дільничних інспекторів та судової міліції «Грифон».

Кваліфіковані викладачі навчають курсантів тактико-спеціальної підготовки, правових засад кримінального та адміністративного законодавства, ділової української мови, перевіряють на психологічну і фізичну витривалість.

Особливу увагу приділяють прийомам рукопашного бою та самозахисту, застосуванню спеціальних засобів під час несення служби. Окремо вивчають матеріальну частину «Пістолета Макарова», «Форт-12» і автоматів, їхні технічні властивості, правові засади застосування, заходи безпеки при поводженні з вогнепальною зброєю і, звичайно, практичну стрільбу.

Приблизно шість місяців молоді працівники міліції щоранку шикувалися на плацу, щоби за командою курсового вирушити на заняття. Тепер вони в строю з посмішками на устах приймають вітання і думають над тим, що попереду – роки служінню людям.



Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus