USD 41.50 41.80
  • USD 41.50 41.80
  • EUR 41.60 41.90
  • PLN 10.65 10.90

У Волинській ОДА підписали угоду з роботодавцями і профспілками. ФОТО

3 Січня 2013 13:07
Волинь стала першою областю в Україні, де уклали регіональну угоду між облдержадміністрацією, роботодавцями та профспілками.

Про це повідомив голова Волинського обласного об'єднання організацій роботодавців Володимир Цибульський під час підписання Регіональної угоди на 2013-2015 роки 3 січня.

Голова Волинської ОДА Борис Клімчук, очільник обласного об’єднання організацій роботодавців Володимир Цибульський і голова Федерації профспілок області Іван Карпомиз підписали тристоронню угоду про регулювання основних принципів і норм реалізації соціально-економічної політики і трудових відносин на 2013-2015 роки.




За словами Цибульського, основним напрямком роботи у межах реалізації передбачених угодою завдань буде підвищення кваліфікації працівників, зокрема, робітничих спеціальностей та створення в області привабливого інвестиційного клімату.



Окрім того, Іван Карпомиз додав, що над створенням угоди працювала профільна комісія. Зокрема, членам комісії намагалися виправити недоліки попереднього аналогічного договору.



Своєю чергою, губернатор Волині зазначив, що угода допоможе із вирішенням питань, що стосуються покращення умов праці, ліквідації заборгованості та підвищення зарплати працівникам підприємств області.


Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Чеширский Кот Показати IP 3 Січня 2013 13:22
Очередное надувание щек и звон пустопорожних пафосных речей. Кому нужно это ваше соглашение и какое у него реальное наполнение?
аліса Показати IP 3 Січня 2013 13:46
Котику,твоя правда,що ніякого наповнення та змісту дана угода немає. Умови праці,заробітна плата... ДЕ? В неіснуючій економіці області,яка ще й претендує на першість в Україні!!! Маразм крєпчал.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus