USD 41.10 41.40
  • USD 41.10 41.40
  • EUR 41.15 41.50
  • PLN 10.40 10.55

У Володимирі-Волинському запрацюють відеопатрулі

12 Травня 2012 15:33
Три камери відеоспостереження встановлять в багатолюдних місцях Володимира-Волинського уже в найближчі тижні. Ініціатором цього стала місцева міліція.

Відповідне рішення ухвалили депутати міської ради на останньому сесійному засіданні, - пише «Волинь-нова»

Фінансування проекту, кошторисом 30 тисяч гривень, здійснюватимуть в рамках програми соціально-економічного розвитку міста на 2012 рік.

«Ми замовили техніку, яка має потужні технічні можливості. Одна з камер патрулюватиме парк відпочинку «Слов'янський», де буде розміщено екран офіційної фан-зони під час проведення Євро-2012, друга — на центральній площі, а третя — на центральному перехресті вулиць Луцької, Ковельської та Данила Галицького», — розповів заступник начальника Володимир-Волинського райвідділу міліції у Ігор Скромний.

Зі слів правоохоронця, співробітники міліції громадської безпеки проводитимуть спостереження цілодобово, інформацію архівуватимуть, а самі камери періодично переміщатимуть в інші точки міста з метою профілактики дрібних правопорушень — крадіжок декоративних рослин з міських квітників, нищення паркового майна.

За подібне рішення щодо встановлення відеокамер проголосували і депутати Володимир-Волинської районної ради, а ось в Устилузькій міській раді ініціативу міліції спіткало «фіаско», хоча, як передбачається, саме через пункт пропуску «Устилуг» перетинатиме кордон чимало футбольних фанатів.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus