USD 41.30 41.70
  • USD 41.30 41.70
  • EUR 41.20 41.65
  • PLN 10.80 10.93

У Торчині співали й танцювали. ФОТО

27 Вересня 2011 12:31
У селищі Торчин Луцького району вдруге пройшов фестиваль «Осінні барви Торчина».
Захід відбувся 25 вересня і був присвячений 20-й річниці незалежності України, - повідомили у Луцькій райдержадміністрації.
Цього дня сюди з’їхались делегації з 11 районів області та міст Ковеля й Нововолинська.
Розпочалося свято урочистою ходою колон господарів та численних гостей фестивалю центральною вулицею селища.
Привітали учасників фестивалю голова обласної ради Володимир Войтович, начальник управління культури і туризму облдержадміністрації, заслужений працівник культури Володимир Лисюк, голова районної ради Ігор Волошенюк, перший заступник голови райдержадміністрації Віктор Сіліхін, торчинський селищний голова Юрій Кревський.
Концертну програму розпочали господарі – заслужений народний ансамбль пісні і танцю «Колос» на чолі із своїм керівником, народним артистом України Олександром Огородніком.
Виступали аматорські колективи та окремі виконавці з районів і міст області.
Луцький район на фестивалі представляв ансамбль «Червона калина» з села Крупа Підгайцівської сільської ради. Художній керівник – Олександр Галайда.
По завершенні концерту усі учасники концерту та глядачі заспівали спільну молитву «За Україну».
Кожному, хто виступав цього дня зі сцени у Торчині, було вручено подяки та фестивальні сувеніри від Олександра Огородніка.
Також під час свята діяла виставка виробів народних умільців, промислових та продовольчих товарів, яку представили підприємства Торчина.



Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Торчинпродукт Показати IP 27 Вересня 2011 12:33
А ще в неділю над Торчином літав "кукурузник" з причепленим жовто-блакитним прапором. Цікаво, у яку суму обійшлося це задоволення платникам податків?
111 Показати IP 27 Вересня 2011 13:04
Чому не запросили голову адміністрації Володимира Демчука, він Торчин на ноги ставив!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus