USD 41.10 41.40
  • USD 41.10 41.40
  • EUR 41.15 41.50
  • PLN 10.40 10.55

У студентів – новий мер

29 Травня 2012 15:01
Нового студентського мера обрали на фестивалі «Студентська республіка». Ним став студент Технічного коледжу ЛНТУ Богдан Іщук (на фото).
Студентські вибори відбулися 27 травня.
Для того, аби балотуватися у студмери, команда кандидата повинна була займати хороший рейтинг за результатами проведених конкурсів, змагань та ігор. Так, найкращі шанси на це мали команди Волинського державного училища культури і мистецтв, Луцького педагогічного коледжу та Нововолинського електро-механічного коледжу.
У останній фестивальний день «Студреспубліки» відбулися вибори. Вони, за своєю суттю, ідентичні до справжніх: передвиборна агітація, центральна виборча комісія, дебати між кандидатами в мери, голосування.
Як розповів голова ЦВК Студреспубліки Валерій Пельц, цьогоріч студенти об’єднались лише в три політичні партії «Онлайн», «Дружність» та «На пульсі». Вони висунули два кандидати на посаду «студентського мера»: Богдана Іщука з Технічного коледжу ЛНТУ та Володимира Ковальчука з Волинського національного університету імені Лесі Українки.
Так, «Студентським мером-2012» став Богдан Іщук, який отримав підтримку 53 відсотків виборців. Володимира Ковальчука підтримали 47 відсотків.
А в результаті голосування до «Студентського магістрату Волині» потрапили: Іван Левчук (Нововолинський електро-механічний коледж), Олена Часовнікова (Луцький педагогічний коледж), Олександр Коваленко (Луцький кооперативний коледж), В’ячеслав Падченко (Луцький національний технічний університет), Вікторія Трубайло (Волинський технікум НУХТ) – партія «Дружність». Від партії «На пульсі» до магістрату потрапили: Ірина Рогоча (Коледж технологій та бізнесу ВНУ), Антон Євтушок (Волинський національний університет), Неля Жиговець (Луцьке вище професійне училище архітектури і будівництва). Від партії «Онлайн» до магістрату потрапили: Вікторія Поліщук (Волинське державне училище культури і мистецтв), Павло Ващук (Коледж технологій та бізнесу ВНУ).
Організаторами фестивалю виступали МГО «Студентська республіка» та ВОМГО «Студентська Рада Волині». Фестиваль відбувався за підтримки Волинської облдержадміністрації та благодійного фонду Ігоря Палиці «Новий Луцьк».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Влад Показати IP 2 Червня 2012 17:34
Цей мер буде робити роботу!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus