USD 41.10 41.40
  • USD 41.10 41.40
  • EUR 41.15 41.50
  • PLN 10.40 10.55

У Росії постане республіка з прапором УПА? ВІДЕО

15 Жовтня 2012 17:55
Мешканці округу Домодєдово хочуть незалежності від Російської федерації. Прапором Російської Демократичної Республіки вони планують зробити червоно-чорний стяг Української повстанської армії.

Про це повідомляє Корреспондент.

Жителі округу Домодєдово, де розташований міжнародний аеропорт, прагнуть автономії від Російської Федерації. Російська Демократична Республіка може з'явитися на карті Росії вже в травні наступного року. Як прапор майбутньої республіки пропонують використовувати чорно-червоне полотнище з тризубом - прапор Української повстанської армії.

«Домодєдовци ідентифікують себе не стільки з Україною, скільки з Європою в цілому. Їх мета - вступ до Євросоюзу. Окремо від Росії», - йдеться в сюжеті 5 каналу.

«Ми ідеологічно близькі з українськими націоналістами... Єдине, що ми географічно просто розділені через те, що наші предки сюди переселилися багато століть назад ... Якщо президент України Віктор Янукович побоявся називати свій аеропорт ім'ям Степана Бандери, то ми перейменуємо Домодєдово», - заявив журналістам ініціатор створення автономії Євген Архипов.

У травні 2013 року Архипов розраховує провести референдум про створення автономії.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Вася Показати IP 15 Жовтня 2012 20:57
Ну нарешті..............!!!!!
Вася Показати IP 15 Жовтня 2012 21:06
Хоч і не зовсім так як сподіваємось але правда буде за нами........... Давно пора великорассам показати від кого вони пішлиі звідки йде коріння.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus