USD 41.30 41.70
  • USD 41.30 41.70
  • EUR 41.20 41.65
  • PLN 10.80 10.93

У прокуратурі області святкують… ФОТО

25 Жовтня 2011 18:46
75-річний ювілей відзначив ветеран органів прокуратури Анатолій Солов’юк.
Колеги вітали іменинника у прокуратурі області 25 жовня. Про це повідомили у прес-службі відомства.
Прокурор області Андрій Гіль побажав Анатолієві Солов’юку міцного здоров'я та довгих років плідної праці, а також наснаги передавати свої знання та вміння молодим спеціалістам, які звертаються до досвідченого криміналіста по фахову допомогу.

Ювіляр натомість зауважив: «Коли людина повністю віддається роботі, виконує її не лише для отримання заробітку, а й заради користі іншим людям і державі загалом, лише тоді вона відчує задоволення і буде працювати творчо, а не абияк».
Саме так завжди працював він – відповідально та творчо. Десятки вбивств, скоєних на території нашого краю, були розкриті завдяки високому професіоналізму Анатолія Солов'юка. Він навіть вигадував нові способи і методи фіксації доказів, конструював для цього прилади, відомі тепер слідчим усієї країни, стверджують його колеги.
Анатолій Солов'юк й нині працює – у секторі із розкриття злочинів минулих років при Управлінні карного розшуку управління МВС в області.

Довідково:
Кар’єра Анатолія Солов’юка у правоохоронних органах почалася 1965 року. Маючи за плечима досвід війської служби у військово-морському флоті, роботи у сільській школі й на заводі, ще не закінчивши навчання у Львівському університеті, він почав працювати слідчим прокуратури Камінь-Каширського району. 1969-ого переведений на посаду помічника прокурора області з питань загального нагляду.
А потім понад 30 років працював на посаді прокурора-криміналіста.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
Коля Показати IP 25 Жовтня 2011 20:42
По фото видно хто скільки заробляє(сужу по вазі,обєму)
олександр Показати IP 25 Жовтня 2011 22:02
До адміну.Ставлячи новину,якщо ви її самі читаєте,уважно почитайте про кого пишите: Солов’янюка чи Солов'юка.Пишите аби як.
Українець Показати IP 26 Жовтня 2011 08:57
Скільки живу, але ще такого знущання над симвовали України не бачив. Це лише у нашій пракуратури можна до такого додуматись, щоб герб держави розмістити на спинці стільця... Жаль, що немає фото, що ж там розміщено на місці на яке сідають... Да, перегибаємо палку...
м.н. Показати IP 26 Жовтня 2011 16:11
друже українцю зроби заяву до Генерального про неналежне використання прокурором області герба
Я Показати IP 26 Жовтня 2011 20:46
Для Гіля скоро спец двері замовляти треба буде.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus