USD 41.10 41.40
  • USD 41.10 41.40
  • EUR 41.15 41.50
  • PLN 10.40 10.55

У Нововолинську в батьків забрали дітей

3 Серпня 2012 15:31
Дітей, які займались бродяжництвом у Нововолинську, забрали від батьків. Профілактичні рейди з метою виявлення неналежних умов проживання дітей з проблемних сімей відбулися у місті шахтарів.

Про це повідомили у прес-службі Нововолинської міської ради.

Так, у результаті проведених рейдів виявили чотирьох дітей, які займались бродяжництвом. Трьох з них за направленням служби у справах дітей забрали у горе-батьків та влаштували до притулку у Рожищі .
Останню родом із Львівщини тимчасово доправили в дитяче відділення міської лікарні, а згодом передали батькові.
Зокрема зафіксували випадок, коли мати примушувала свою малолітню дитину займатись жебрацтвом.
Знайшли також двох дітей. Ті знаходились на вулиці без нагляду дорослих. У цей час їх мати у нетверезому стані лежала на узбіччі.
Соцпрацівники наголошують, у таких випадках дітей передають до дитячого відділення міста.
Рейди, власне, провели і в комп’ютерних клубах та торгових закладах міста. Їх метою стало виявлення порушень правил торгівлі алкогольними напоями та тютюновими виробами.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus