USD 41.10 41.40
  • USD 41.10 41.40
  • EUR 41.15 41.50
  • PLN 10.40 10.55

У міськраді кажуть, що медовуха краща за горілку. ФОТО. ВІДЕО

15 Березня 2013 14:53
«Луцьк – медове місто!» - з таким гаслом запрошували гостей міжнародної туристичної біржі у Берліні відвідати Луцьк.

Брифінг за результатами участі Луцька в Міжнародній туристичній біржі «ITB-2013» у Берліні відбувся сьогодні, 15 березня.





Українська експозиція посіла п’яте місце в номінації «Європа», а це найкращий результат в історії участі України в подібному заході.

Заступник Луцького міського голови Тарас Яковлєв нагородив почесною грамотою «За вагомий особистий внесок та промоцію міста Луцька на міжнародному туристичному ринку» голову Братства бджолярів землі Волинської «Ройовий стан» Володимира Дмитрука, члена Ради Братства бджолярів землі Волинської «Ройовий стан» Антона Шотіка та директора ПП «Нові мандри» Віталія Новицького.





«Своєю чистотою і красою Луцьк не поступається Берліну», - наголосив Антон Шотік.

Начальник управління туризму та промоції міста Луцької міської ради Наталія Бунда зазначила, що не обійшлося і без розчарувань:

«Неприємно, коли ми робимо дегустацію питних медів, а поряд роздають горілку. Це не український напій! Не хочу, щоб Україна асоціювалася з горілкою!»



Після брифінгу почесні бджолярі міста запросили журналістів та гостей продегустувати питні меди та стати свідками процесу викачування меду.












Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
андрiй76 Показати IP 15 Березня 2013 18:00
Для нас усе добре.Горілку пємо-медовухою запиваємо.
БУКА Показати IP 16 Березня 2013 02:47
Медовуха-це ж спорчений мед.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus