USD 41.10 41.40
  • USD 41.10 41.40
  • EUR 41.15 41.50
  • PLN 10.40 10.55

У Луцьку займатимуться сіті-менеджментом

8 Листопада 2012 17:43
Перших в Україні сіті-менеджерів виховуватимуть у Луцьку.

Про це розповів керівник проекту «Місто майбутнього» Петро Гоцалюк під час зустрічі міського голови Миколи Романюка зі студентами луцьких вишів 8 листопада.

За його словами, навчанням менеджерів з муніципального розвитку займатимуться у студіях на базі Волинського інституту економіки та менеджменту та Луцького національного технічного університету.

Учасниками студій можуть стати всі лучани, упевнені у тому, що зможуть змінити схему управління містом, запроваджуючи новітні ідеї його економічного і суспільного розвитку.

Курси сіті-менеджменту відбуватимуться у межах проекту «Місто майбутнього», який запрацював у Луцьку ще минулого місяця і триватиме до березня наступного року.

Зі слів Гоцалюка, фінансування проекту здійснює благодійний фонд Богдана Гаврилишина. Ця організація спрямована на виховання активної громадянської позиції у молоді, яка може щось змінити у майбутньому свого міста і країни.

Тож, проект має на меті залучити молодих лучан до участі у розвитку міста, дати їм можливість пропонувати владі свої ідеї та бачення покращень у нашому суспільстві.

Зі слів Гоцалюка, перші кроки у цьому напрямі вже зробили. Так, вихованці луцьких вишів стали учасниками засідання за «круглим столом», під час якого вони розробили стратегію розвитку історичної частини міста як туристично привабливого об’єкту.

Іншим напрямом роботи у межах Проекту стало обговорення проблем житлово-комунальних підприємств Луцька та шляхи їх розв’язання.

Своєю чергою, луцький мер Микола Романюк зазначив, що він із радістю прийме пропозиції молодих лучан, а їх напрацювання врахують під час формування стратегії розвитку міста, якщо це дозволятимуть фінансові ресурси.

Він закликав студентів і надалі працювати у цьому напрямі і розповідати про своє бачення майбутнього Луцька.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
Пьотр Показати IP 8 Листопада 2012 19:17
Я,коли бачу усіх цих "новостворених" мерчандайзерів,топ-менеджерів,рієлтерів,- одночасно плачу і сміюся.Тепер ще сіті-менеджери!Воно ж не знає половину літер і те,що матню треба не на ходу застібати,а туди ж... Був колись у Луцьку Учительский Інститут,готували вчителів для шкіл.Потім пішло...Аж до Східно-європейського.І шо?По бібліотеках(як Палиця казали) сидять? NB.В ЖЕКах не вистачає слюсарів-сантехніків!
00 Показати IP 8 Листопада 2012 19:42
ПРОПОЗИЦІЇ РАДІСНО ЗАКОПАЕ В ЗЕМЛЮ.
студент Показати IP 8 Листопада 2012 20:29
А фінансувати Палиця буде...?! :)
XLX Показати IP 9 Листопада 2012 08:16
Спочатку згадайте і порахуйте скільки різних "ідей" пропонував Романюк і скільки виконав?! :) Спочатку місто в порядок приведіть - це першочергове завдання мера-господарника!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus