USD 41.10 41.40
  • USD 41.10 41.40
  • EUR 41.15 41.50
  • PLN 10.40 10.55

У Луцьку вшанували пам’ять померлих від СНІДу. ФОТО

30 Листопада 2012 16:14
Вихованці волинських навчальних закладів разом із священнослужителями взяли участь у поминальній ході, приуроченій усім померлим від СНІДу.

Захід відбувся у Луцьку 30 листопада, у переддень Всесвітннього дня боротьби зі СНІДом, – інформують «Відомості.UA».

Волинські учні, студенти та священнослужителі пройшли центральною частиною міста із запаленими лампадками у руках в пам’ять людей, які померли від СНІДу.



Почалася хода на Театральному майдані у Луцьку. Учасники дійшли до центрального корпусу СНУ імені Лесі Українки, де виклали лампадками своєрідну червону стрічку – міжнародний символ боротьби зі СНІДом.




За словами головного лікаря Волинського обласного центру боротьби з ВІЛ/СНІД Олени Макаренко, за період епідемії ВІЛ/СНІДу, що почався у 1987 році і триває донині, на Волині виявили понад 3,5 тисячі ВІЛ-інфікованих. Зокрема, за останніх 10 місяців в області зареєстрували 299 випадків ураження цією недугою.


Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Олександр Показати IP 30 Листопада 2012 22:12
На цих "шоу"! зі СНІДом компетентні структури відмивають МІЛЬЯРДИ. А ми - як бидло, нам що на вуха не навішаєш - те й добре. Чому ми так не вшановуємо померлих від хвороб серця чи від раку. Чому стільки реклами нема про профілактику раку? Чому ракові хворі не отримують безкоштовні ліки? Чому СНІД називають якоюсь "чумою"? Та кожен хворий на рак з радістю замінить свою хворобу на СНІД. Задовбали з тим СНІДом.
Олександр до Олександр Показати IP 1 Грудня 2012 12:26
Вірно говорите тезко!!!!
911 до Олександр Показати IP 1 Грудня 2012 13:20
Це маячня Олнксандр!!!Як можна з РАДІСТЮ хотіти мати ВІЛ ? навіть в обмін на інші хвороби ?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus