USD 41.10 41.40
  • USD 41.10 41.40
  • EUR 41.15 41.50
  • PLN 10.40 10.55

У Луцьку відсвяткували День місцевого самоврядування. ФОТО

6 Грудня 2012 14:42
Працівників органів місцевого самоврядування Волині привітали з прийдешнім професійним святом.
Урочистості з нагоди Дня місцевого самоврядування відбулися у Луцьку напередодні свята, 6 грудня.

Привітати обранців народу та територіальну громаду Волині прийшли посадовці та духовенство. Зокрема, у залі були присутні голова Волинської облради Володимир Войтович, перший заступник голови Волинської Ода Олександр Башкаленко та Луцький міський голова Микола Романюк.




На початку дійства Володимир Войтович привітав усіх присутніх. «Це свято властивого українцям способу життя, в основі якого – самовпорядковане суспільство», - зауважив він.



Окрім того, голова облради відзвітував про роботу органів місцевого самоврядування в області з початку цього року і розповів про здобутки волинських підприємств у сфері промисловості та аграрного комплексу.

Так, він відзначив здобутки у сфері енергозбереження – одного з найпріорітетніших для держави напрямків державної політики.



За словами Войтовича, Волинь розвивається завдяки виконанню соціально-економічних та культурних програм, здійсненню фінансових політичних основ місцевого самоврядування і збереженню та примноженню належного позитивного іміджу області.

До того ж, він додав, що представники волинських місцевих рад працюють ініціативно та дбають про людину.



До привітань долучилися й інші посадовці, а працівників волинських рад різних рівнів відзначили грамотами та подяками органів місцевого самоврядування області та держави. Зокрема, двоє посадовців удостоїлися грамот Верховної Ради України.






Варто також зазначити, що під час заходу відбулося покладання квітів до пам’ятників Лесі Українки, Тараса Шевченка та обеліску на Меморіалі Слави вихованцями обласного «військового» ліцею.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 9
сільський депутат Показати IP 6 Грудня 2012 15:26
Відсвяткували те, чого немає. Немає самоврядуваання, немає навіть паростків громадянського суспільства. А де воно візьметься, якщо в 97% сільских рад немає за що купити олівця? Державі не треба самоврядування, дві матки в вулику не вживаються.
qwe до сільський депутат Показати IP 6 Грудня 2012 15:41
+1000
Віка Показати IP 6 Грудня 2012 16:06
...немає за що купити олівця... Зато спитайте яка в них зарплата! :)
він до Віка Показати IP 6 Грудня 2012 16:19
коли останній раз хтось із вас був у сільраді- і каркндеші є і компютери.Вив взагалі в селі коли були
сільрада Показати IP 6 Грудня 2012 16:46
Компютери - це ще не самоврядування, як танки - це ще не війна. Компютер - це ящик для ідіотів.
Беня до сільрада Показати IP 6 Грудня 2012 20:32
Написал ідіот садясь за компьютер!:)
світлана іванівна,секретар с.р. Показати IP 6 Грудня 2012 18:27
В працівників сільських рад зарплати від 1200-2000грн,а відповідальність дуже велика.І працюємо ми на розвиток громади,проводимо газифікації,освітлення вулиць,допомогаємо малозабезпеченим.Озирніться і Ви побачите і позитив.
ящик Показати IP 6 Грудня 2012 18:46
Вітаю. Я вже бухаю.
Депутат міської ради Показати IP 6 Грудня 2012 22:46
Нам хоть би сказали ...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus