USD 41.55 41.85
  • USD 41.55 41.85
  • EUR 41.65 41.95
  • PLN 10.62 10.85

У Луцьку відбувся майстер-клас «Великодня писанка». ФОТО

23 Квітня 2013 09:27
Майстер-клас для 25-ти дітей із сімей, які опинилися у складних життєвих обставинах, провів майстер народної творчості Андрій Бондарук. Разом із ним дітки писали писанки за допомогою писаків, воску та фарб.



До слова, Андрій Бондарук у 2010 році став лауреатом обласного конкурсу «Волинська писанка третього тисячоліття» та отримав почесний приз імені Модеста Левицького за активне вивчення та популяризацію писанкарства.

Директор центральної бібліотеки для дітей Ніна Бочарова повідомила, що дуже приємно бачити на майстер-класі своїх читачів.

«Я хочу, щоб усі писаночки, які ви сьогодні зробите, стали першими оберегами у вас вдома. Уявіть собі, ви уже станете дідусями й бабусями, а маленьку писанку триматимете вдома», − зазначила директор бібліотеки.
Організатори кажуть, що дітей зібрали на «Великодній писанці» з допомогою благодійного фонду «Фонд Ігоря Палиці – Новий Луцьк».


«Це людина (народний депутат України Ігор Палиця - примітка «ВН»), яка дуже багато робить у місті Луцьку, намагається для діток зробити все найкраще. Тому він запросив вас на гостину для того, аби познайомити вас із прекрасною людиною Андрієм Бондаруком», − додали організатори.

Упродовж декількох годин діти навчалися та створювали писанки. Окрім того, від благодійного фонду «Фонд Ігоря Палиці – Новий Луцьк» дітям вручили солодкі призи.












Довідково:
Акція «Великодня писанка» організована Луцьким міським центром соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді у партнерстві з благодійним фондом «Фонд Ігоря Палиці – Новий Луцьк» та за підтримки управління культури Луцької міської ради.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus