USD 41.10 41.40
  • USD 41.10 41.40
  • EUR 41.15 41.50
  • PLN 10.40 10.55

У Луцьку стартував туристичний фестиваль. ФОТО

22 Вересня 2012 14:41
У Луцьку розпочався туристичний фестиваль «Вітрила пригод». Окрім зустрічей з неординарними особистостями в програмі фестивалю конкурси кіномитців, фотографів та бардів.

Відкриття дійства відбулося 22 вересня у міському Палаці культури.

Зі слів організатора заходу керівника туристичного клубу «Ми» Руслани Мельник, під час фестивалю змагатимуться майстри бардівської пісні, кіномитці та фотографи.

«Ідея виникла давно. Для того, щоб пропагувати туризм в більш мистецькому форматі. Тому що туризм - це широке поняття. А кіно, фото і пісня - це три речі, які пов'язані з туризмом», - сказала вона.

Також громадська активістка повідомила, що в конкурсів фільмів візьмуть участь 29 аматорських кінострічок у двох номінаціях «Туристична мандрівка» та «Пошук-краєзнавче дослідження».

Переможців у цій номінації обиратиме журі у складі житомирянина В'ячеслава Майбороди, лучан Віталія Клімчука та Богдана Гончарука.

«На бардівську пісню заявилося 15 учасників зі Львівщини, Рівненщини та Волині», - поінформувала Мельник.

Найкращих у співі визначатимуть Юрій Поліщук, Ігор Баранюк та Сергій Цюриць.

Журі, яке обиратиме ліпші фотографії, очолює Богдан Гончарук, а допомагатимуть йому Євген Боярчук і Микола Комаровський.

Нагадаємо, фестиваль відбуватиметься 22-23 вересня, а з програмою дійства можна ознайомитися тут.


Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus