USD 41.10 41.40
  • USD 41.10 41.40
  • EUR 41.15 41.50
  • PLN 10.40 10.55

У Луцьку співали оду Степану Бандері. ФОТО

14 Жовтня 2012 14:03
З нагоди 70-річчя створення Української повстанської армії в Луцьку відбувся концерт, в якому взяли участь народний артист України Василь Чепелюк, народна аматорська капела «Злагода», волинська письменниця Сіма Кордунова.
Про це повідомляє «Волинська правда».

Концертну програму розпочала капела бандуристів Волинського училища культури і мистецтв ім. І. Стравінського «Срібні струни Волині», яка майстерно виконала кілька музичних творів.

Відома волинська письменниця Сіма Кордунова прочитала доволі зворушливий вірш «Я – українка», в якому на прикладі ліричного героя простежила історію нелегкого і трагічного історичного шляху українського народу.

А народна аматорська капела «Злагода» виконала «Оду Степану Бандері».

Учасником заходу був і відомий волинський співак Василь Чепелюк.







Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 9
AntiUkr Показати IP 14 Жовтня 2012 17:10
Бандерлоги, текст прочитайте.
Я Показати IP 14 Жовтня 2012 20:18
Недобитки пели оду нацистскому прихвостню.
Квітка Показати IP 14 Жовтня 2012 21:22
Молодець Чепелюк- дійсно народний і безвідмовний.Слава такому співаку-це дійсно гордість нашого краю.
Старец Показати IP 15 Жовтня 2012 09:37
Предать Бендеру всеобщей анафиме))
Лучанка Показати IP 15 Жовтня 2012 09:47
Я вже пенсіонерка, але добре памятаю розповіді свого дідуся. Він учасник війни, все це пережив сам.Ніякі вони не герої ці бандерівці- це нелюди, ну ненавиділи комуняк, то чого ж вони вбивали цілі сімї, маленьких діток, старих людей.Так, робили це і ЕНКАВЕДИСТИ, але ж місцеві люди знали своїх, які повтікали в ліс,і вбивали.Це нелюди, а ви їх пошановуєте, Бандера бандит.Він, не жив в Україні , а за кордоном і звідти каламутив воду, люби неньку-Україну з-за бугра,чого ж він тут не жив, який він в чорта українець, німець він настоящий.А ми дурні українці вечно шукаємо ідола і йому поклоняємось, нема Сталіна, Леніна, знайшли Бандреру. Люди схаменіться.
1> до Лучанка Показати IP 15 Жовтня 2012 13:20
Почитайте хоча б трохи історії, пенсіонери багато маразму несуть на старості
Остап до 1> Показати IP 15 Жовтня 2012 15:38
А для вас, молодих, понаписували історичних "казок", мозги вам промили і тепер шануйте тих нацистів?! А у старих людей це такий слід у пам'яті, що до смерті забути не можуть тих нелюдів!!!
Лучанка Показати IP 15 Жовтня 2012 14:28
І в енкавидистів, і в німців, і в українців, і в усіх були люди які переродягалися,щоб скомпрометувати тих чи інших-це ж війна,самі подумайте..., кому треба була незалежна Україна??? Її ділили між собою кацапи і фашисти!!! Одумайтеся, навіть якщо і закордоном був, навіть якщо жив-це таке, головне,що намагався для свого народу щось зробити, а не проти свого народу... НІХТО ІДОЛА В НЬОМУ НЕ ШУКАЄ, ПРОСТО ВЖЕ ДИВИМОСЯ НА ЦЕ НЕ ЗІ СТОРОНИ ПРОРАДЯНСЬКИХ ІТСОРИКІВ, а зі строни історії як незалежної науки, а не заангажованої, всякі під час війни були,але є й такі які навпаки це все кажуть, тоді як бути??? С-ки німців нас з вами винищило?? Що зараз??? А? Їдемо туди,купуємо їхнє, правда?? Вихваляємо, с-ки росіян нас розтріляли??? Знищили??? Ліземо до них знову??? Знову,щоб винищували??? ОДУМАЙТЕСЯ,МИ МАЄМО БОРОТИСЯ ЗА СВОЄ, МИ ОДИН НАРОД, ОДНА НАЦІЯ, НАЩО НАМ ОЦЕЙ ПОДІЛ??? РОСІЇ Ж ЦЕ ВИГІДНО, ОДУМАЙТЕСЯ, ЯКІ КОМУНІСТИ ЩО ВАМ ЗРОБЛЯТЬ??? ВЖЕ БУЛИ ПРИ ВЛАДІ? БАГАТО ЧОГО МАЛИ??? ЩЕ РАЗ ХОЧЕТЕ? ЩЕ ХОЧЕТЕ РЕГІОНАМ ДОПОМОГТИ У ПАРЛАМЕНТІ??? АУ,НАРОДЕ, ДУМАЙТЕ ЗА СВІЙ НАРОД, ЗА СВОЇХ ДІДУСІВ, БАБУСЬ, ДІТЕЙ, ВНУКІВ...,думайте за майб., а не за теп., не живіть минулим, одумайтеся..., дайте людям можливість, а не знищуйте далі самі своїми руками цю славну країну!!! Будьте мудрими, цілісними, не піддавайтеся провокаціям, адеж ми західняки,ладно східняки-там мізки миють,промивають, а ми? Що ми не бачимо як є насправді??? Ми завжди вищі за них були, вони до нас по хліб їхали, бо їх винищували, а розуму як не було так і нема тепер...,то не грайте з ними в дурнів, будьте освідченеми, чеснішими, справедливішими, а дапвайте дамо шанс Свободі,побачимо, головне,щоб більшість їх в Парламенті була, а там і Президента нинішнього не стане, благаю, мені соромно за нас з вами, ви побивіться за шо, не за що,а за шо)) нас з ваим мають у всьому світі, будьте розумними і кмітливими, оці написи про росія свідчать лише про їхню недалекоглядність та неосвідченість, поч. трохи хоча б вікіпедії на укр. мові, щоб знати,що пишите і що робите! давайте знову повіримо в ту Украхну 2004р., знову дамо шанс, "попитка не питка", краще ми будемо вирішувати ніж за нас вирішуватимуть,як це зараз є...!!!
Zozulechka Показати IP 15 Жовтня 2012 18:24
Історію, на жаль, не перепишеш(( Але споконвічно порушуючи заповідь "Не сотвори собі кумира...", ми кармічно, з покоління в покоління задавнюємо цей гріх. ЗАГС той такий вже обдертий,як та наша незалежність, а Бандеру на цьому фоні таки хочуть ставити, хоч громадська думка давно волає, що треба було б доречніше місце знайти, і кошти краще спрямувати на ремонт фасаду... Але у нас, на жаль, не тільки провладні пристосуванці не хочуть слухати людей(((

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus