USD 41.10 41.40
  • USD 41.10 41.40
  • EUR 41.15 41.50
  • PLN 10.40 10.55

У Луцьку привітали комунальників

16 Березня 2012 16:08
У Палаці культури міста Луцька відбулися урочистості з нагоди Дня працівників житлово-комунального господарства і побутового обслуговування населення.

Представників цієї галузі 16 березня привітали перший заступник голови ОДА Олександр Башкаленко, заступник голови облради Валентин Вітер, Луцький міський голова Микола Романюк, - інформує відділ інформаційної роботи муніципалітету.

Луцький мер Микола Романюк у вітальному слові зазначив: «Без вас не було б того комфортного життя, яке забезпечуєте саме ви, працівники житлово-комунального господарства і побутового обслуговування населення. Дякую за повсякденну, віддану працю».

За сумлінну працю, високий професіоналізм, вагомий особистий внесок у забезпечення життєдіяльності міста, надання якісних послуг лучанам, а також з нагоди професійного свята низка працівників ЖКГ і побутового обслуговування населення отримали нагороди.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus