USD 41.10 41.40
  • USD 41.10 41.40
  • EUR 41.15 41.50
  • PLN 10.40 10.55

У Луцьку привітали фармацевтів. ФОТО

13 Вересня 2012 17:54
Для волинських фармацевтів влаштували урочистості з нагоди їхнього професійного свята.

Захід, приурочений Дню фармацевтичного працівника, який в Україні святкують у третю суботу вересня, відбувся 13 вересня.

Привітати працівників аптек прибули представники місцевої влади. Тож, до зали луцького Палацу культури завітали голова Волинської облдержадміністрації Борис Клімчук, Луцький міський голова Микола Романюк та перший заступник начальника управління охорони здоров’я ОДА Іван Грицюк.




Луцький мер побажав фармацевтам вдячних клієнтів, усіляких гараздів та подякував їм за роботу «Хочемо ми цього чи не хочемо, ми хворіємо і повинні користуватися їхніми послугами»,- зазначив Романюк.



Із подякою за працю, терпіння і толерантність до побажань долучився й очільник Волинської ОДА.



Окрім того, зі святом своїх колег привітав Іван Грицюк. Він зазначив, що фармацевт - це «людина яка призвана допомагати хворому в любій ситуації, в любій біді».



Після відзначення «ветеранів» волинської фармації грамотами та подяками для присутніх влаштували концерт.





Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus