USD 41.10 41.40
  • USD 41.10 41.40
  • EUR 41.15 41.50
  • PLN 10.40 10.55

У Луцьку пом’янули воїнів Афганістану. ФОТО

27 Грудня 2012 17:27
Луцька громада разом із владцями вшанували пам’ять воїнів, загиблих у Афганістані.

Покладання квітів, приурочене 33-ій річниці введення радянських військ в Республіку Афганістан, відбулося на меморіальному комплексі «Вічна Слава» 27 грудня.

Участь у заході взяли воинські та луцькі посадовці. Зокрема, вшанувати пам’ять воїнів-афганців прийшли перший заступник голови облдержадміністрації Олександр Башкаленко, заступник голови облдержадміністрації Сергій Ющак, заступник голови Волинської облради Валентин Вітер, Луцький міський голова Микола Романюк та перший заступник міського голови Святослав Кравчук.

Окрім того, до них приєдналися члени Волинської обласної організації Спілки ветеранів Афганістану та міська громада.

Голова Волинської обласної організації Української Спілки ветеранів Афганістану Григорій Павлович подякував усім, хто прийшов вшанувати пам'ять загиблих воїнів.

Звертаючись до присутніх, міський голова Микола Романюк зазначив, що війна у Афганістані стала сумним уроком для усіх, і «разом ми маємо зробити все, аби цього більше не повторювалося». Також він додав, що міська влада робить все, щоб колишні воїни-афганці мали змогу «підлікуватися і підтримати своє здоров’я».

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
дід Шапокляк Показати IP 28 Грудня 2012 18:32
Вони були воїнами СРСР, до складу якого входила і Україна, а воювали в Афганістані. І в основному всі українці, а не афганці.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus