USD 41.15 41.45
  • USD 41.15 41.45
  • EUR 41.30 41.55
  • PLN 10.55 10.70

У Луцьку подарували свято тим, хто дає людям надію і тепло. ФОТО

6 Листопада 2013 22:00
«Подаруй надію, подаруй тепло». Під такою назвою у Палаці культури Луцька відбувся концерт виконавців громадських організацій.

Ось так у місті відзначали День працівників соціальної сфери. Дійство організував Луцький міський центр соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді за підтримки Луцької міської ради та Волинської державної телерадіокомпанії.

Всього взяло участь 8 громадський об’єднань: Волинські громадські організації «Джерело життя», «Янголята», «МИ +», «Територія щастя», Волинська обласна дитяча організація «Центр розвитку дитини», спілка громадських організацій «Молодіжна платформа», Волинське відділення Українського товариства об’єднання глухих та відома далеко за межами нашої країни християнська асоціація «УМСА».



Захід благословив керуючий Волинською єпархією УПЦ митрополит Луцький та Волинський Ніфонт: «Я бачив, як світяться людські очі, коли їхнє горе хтось готовий взяти на свої плечі».

Митрополит подарував кожній громадській організації, яка долучилася до проведення концерту, електричний чайник.



На сцені виступали волонтери, учасники соціальних об’єднань, серед яких і дітки з вадами зору та слуху, хворобою аутизму та на інвалідних візках.
Сценічні номери чергувалися із показом відеосюжетів про роботу організацій.

Після перегляду усіх фільмів Луцький міський голова Микола Романюк вручив керівникам громадських організацій презентаційні диски та подарунки.



«Може, і не все робить влада для того, аби допомогти таким спілкам, але ми робимо кроки», - запевнив чиновник.




















Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus