USD 41.10 41.43
  • USD 41.10 41.43
  • EUR 41.20 41.65
  • PLN 10.80 10.93

У Луцьку неповносправні отримали подарунки від благодійників. ФОТО

3 Грудня 2012 14:29
Подарунки з нагоди Міжнародного дня людей з інвалідністю від благодійного фонду «Новий Луцьк» отримала громадська організація «Інваволинь».

Зустріч благодійників із неповносправними відбулася 3 грудня.

За словами голови ВОГО «Інваволинь» Валерія Бакаєвича, подарункові продуктові набори від фонду Ігоря Палиці «Новий Луцьк» отримали більше двох десятків людей з інвалідністю. Він також додав, що фонд допомагає інвалідам не вперше. Мовляв, організація «Інваволинь» співпрацює з «Новим Луцьком» вже приблизно 2 роки.


Своєю чергою, заступник директора благодійного фонду Ігоря Палиці «Новий Луцьк» Петро Онищук нагадав, що допомагати лучанам фонд почав ще торік. Мовляв, за допомоги фонду вдається вирішувати багато проблем, які потребують розв’язання. Зокрема, одним із напрямків роботи є підтримка громадських організацій Волині.


Окрім того, він додав, що зустрічей, приурочених Міжнародному дню інвалідів, із представниками організацій волинян із обмеженими фізичними можливостями має бути декілька.
Розповів Петро Онищук і про плани «Нового Луцька» на майбутнє. Так, з його слів, за підтримки благодійного фонду планують організувати безплатне лікування інвалідів у медичних закладах міста. До того ж, неповносправних хочуть забезпечити необхідними ліками. «З цього тижня ми не тільки зустрічатимемося з колективами такими, як ваш, а будемо відвідувати на дому лежачих інвалідів. Це більше 500 чоловік», ‒ додав він.

Члени організації «Інваволинь» мали нагоду розповісти Петру Онищуку і про інші свої проблеми та подякували фонду за підтримку.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
qwe Показати IP 3 Грудня 2012 15:45
Залишки від Палиці від виборчої кампанії((( Тицнув ну і добре
Лучанка Показати IP 4 Грудня 2012 08:36
А чому інші як ви кажете не "тицьнули"?...Наші люди не звикли до того, що їм роблять добро...Потрібно обов'язково очорнити!
не сходиться Показати IP 4 Грудня 2012 11:40
фонду палиці трошки більше року, тому 2 роки ну ніяк співпрацівати не могли.
Юстас Показати IP 4 Грудня 2012 15:56
Фонду Ігоря Палиці "Новий Луцьк" - півтора року, так що фраза "приблизно два роки" цілком підходить до цього випадку.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus