USD 41.50 41.80
  • USD 41.50 41.80
  • EUR 41.60 41.90
  • PLN 10.65 10.90

У Луцьку назбирають мільйон копійками для онкохворих дітей

24 Грудня 2012 12:03
Благодійна акція «Мільйон – копійками» стартувала у Луцьку.

Про це повідомляють організатори.

Суть акції дуже проста: трилітрові скляні банки будуть розповсюджені по закладах харчування, торгових точках та бібліотеках Луцька, куди відвідувачі зможуть кидати монети. На сьогодні поставити у себе таку банку погодилося вже 37 власників або керівників точок. Допомогли із пошуком торгових точок організаторам представники клубу знижок «Танго маркет», який виступив також як інформаційний партнер акції.

Розставлені банки ‒ непрості, вони розмальовані різнокольоровими фарбами онкохворими дітьми, учнями з Луцької ЗОШ №24 та й самими організаторами, а зверху закриті металевими кришками, як консервація.

Організатори акції покладаються на доброту людей та хочуть зібрати кошти на медикаменти для онкохворих дітей, які лікуються стаціонарно в онкогематологічному відділенні Волинської обласної клінічної лікарні.

Як зазначає голова БФ «СТОПРАК», таким дітям витрати на ліки у кілька тисяч гривень – це лише денна допомога. Тому, акція триватиме місяць: із 21 грудня до 21 січня.

Усі зібрані кошти до копієчки будуть витрачені тільки на ліки хворим дітям, ‒ зазначають організатори.

Ініціаторами заходу стали члени ВОМГО «Асоціація Молодих Реформаторів» та Благодійного фонду «СТОПРАК».

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Петро Показати IP 24 Грудня 2012 15:38
В магазинах і так нема чим здачу давати. Що не можна було придумати "мільйон по гривні", наприклад?
не_EXPERT до Петро Показати IP 25 Грудня 2012 00:44
В тебе є всі шанси придумати та організувати таку акцію. Краще підтримати якщо побачеш банку.
Читач Показати IP 25 Грудня 2012 19:29
Мені здається, що саме це формулювання звучить принизливо. Людина, яка захоче долучитися до акції, не кине одну копійку чи п'ять, чи 50 до прикладу, знаючи,скільки вартує лікування хворих діток. Так копійками можна довіку збирати мільйон... Питання до організаторів: якщо люди кидатимуть паперові купюри, то їх не враховуватимуть?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus