USD 41.30 41.70
  • USD 41.30 41.70
  • EUR 41.20 41.65
  • PLN 10.80 10.93

У Луцьку міліцію вчили допомагати жертвам ДТП. ФОТО

14 Вересня 2011 14:51
У Луцьку правоохоронці вчилися надавати першу медичну допомогу потерпілим внаслідок дорожньо-транспортної пригоди.
Навчання відбулися у місті Луцьку 13 вересня в рамках підготовки до чемпіонату з футболу «Євро-2012», - повідомили у ВЗГ УМВС України в області.
У навчанні брали участь представники сектору медичного забезпечення УМВС України у Волинській області, військовослужбовці військової частини 1141 внутрішніх військ МВС України, працівники Державтоінспекції, НДЕКЦ при УМВС, представники служби безпеки України та бригада Міністерства надзвичайних ситуацій.
Також було залучено карету міської швидкої допомоги.
Для учасників навчань імітували умови, наближені до реальних.
Йшлося про дорожньо-транспортну пригоду, в якій зіткнулися пасажирський автобус та мікроавтобус. Внаслідок аварії постраждало семеро людей.
Як зазначив начальник лікарні з поліклінікою СМЗ УМВС України у Волинській області Валентин Подойлов, під час навчань усі дії з медичної точки зору були здійснені правильно, грамотно і швидко.
Лікарі СМЗ УМВС за 10 хвилин надали медичну допомогу всім потерпілим, після чого забезпечили транспортування до лікарні.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
111 Показати IP 14 Вересня 2011 17:10
Дай Бог, щоб вони допомагали людям...в основному теперішня міліція шкодить людям
cаня Показати IP 15 Вересня 2011 23:31
навчіть як з людьми говорити тих неукив .

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus