USD 41.10 41.43
  • USD 41.10 41.43
  • EUR 41.20 41.65
  • PLN 10.80 10.93

Довели, що «чужих дітей не буває». ФОТО

11 Січня 2012 18:03
Святковим концертом на другий день Різдва Христового у Луцьку закінчилася благодійна акція «Чужих дітей не буває».
Про це повідомили у прес-службі Луцького міського центру соціальних служб для сімʼї, дітей та молоді.
Різдвяний концерт для сімей, які опинилися у складних життєвих обставинах, підготували вихованці ВОГО «Ми плюс».

Усі запрошені діти отримали солодкі подарунки, а сімдесят сімей, які опинилися у складних життєвих обставинах, – продуктові набори.
«Благодійність, милосердя, співчуття ‒ це ті якості, які притаманні українській ментальності, і саме в цьому ми мали можливість пересвідчитись під час акції, – сказала директор Луцького міського центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді Ліна Галан. – На концерт ми запросили сімʼї, якими опікується Центр, аби вони гарно та змістовно провели час, отримали різдвяні подарунки та відчули турботу інших людей про них».

Ліна Галан привітала усіх присутніх з новорічними, різдвяними святами, побажала їм миру, добра, достатку, здоров’я та затишку у їхніх оселях, а також висловила сподівання на подальшу співпрацю з ГО «Ми плюс» та подякувала партнерам за роботу.

На думку координатора соціальних проектів ВОГО «Ми плюс» Ігоря Демковського, акція «Чужих дітей не буває» вкотре довела, що дійсно багато людей, які живуть поруч з нами, потребують як матеріальної, так і духовної підтримки.


«Саме підтримка та любов – найцінніші благодійні внески усіх, хто долучився до акції», – говорить Ігор.

«Такий проект як «Чужих дітей не буває» потрібен не лише у Волинській області,а й у всій Україні, – переконаний Ігор Демковський, – сподіваємося, що завдяки нашим зусиллям невдовзі ця акція стане всеукраїнською».
Нагадаємо, головними організаторами акції стали Волинська обласна громадська організація «Ми плюс» та Луцький міський центр соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді.
Довідково
Основоположником ідеї проекту «Чужих дітей не буває» ще у 2006 році став голова правління ВОГО «Ми плюс» Сергій Семенюк.
За 4 роки (з 2006 по 2010 рік) завдяки проекту сім’ї, які опинилися у складних життєвих обставинах, отримали 1600 продуктових наборів, а діти з цих сімей – 4000 солодких подарунків. У середньому щороку під час акції «Чужих дітей не буває» вдається зібрати 700 подарунків та 150 продуктових наборів.
Акція «Чужих дітей не буває» розпочалася 14 грудня 2011 року зі збору благодійної допомоги від покупців у супермаркетах Луцька, який тривав до 16 грудня 2011 року.
Допомагали у зборі подарунків від покупців 60 волонтерів.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus