USD 41.10 41.40
  • USD 41.10 41.40
  • EUR 41.15 41.50
  • PLN 10.40 10.55

У Луцьку борються зі шкідливими звичками мешканців. ВІДЕО

29 Листопада 2012 16:50
Фільм «Обираємо здорове життя» презентували медійники спільно з релігійними діячами у Луцьку. У стрічці йдеться про небезпеку шкідливих звичок, що вкорочують життя українців, - інформують у ВОДТРК.

Чи може алкоголь зробити щасливим, чому людина потрапляє в тенета залежності, - на ці питання відповідали священики та медійники. Зокрема, вони вважають, що зловживання спиртним – це ніщо інше, як втеча від труднощів, хвороба, за якою – зруйновані долі, втрачене здоров'я, а часом і життя.

Саме про це йдеться у фільмі ВОДТРК та Волинської єпархії УПЦ, представленого з нагоди ІІІ річниці православного братства тверезості імені Іоана Кронштадського.

За словами митрополита Волинського і Луцького УПЦ Ніфонта, це вже ті краплини, які омиють та очистять людську совість і розум. «Нам усім, особливо церковним людям, людям віруючим, науковцям, людям культури треба старатися, щоб наше суспільство трошки «трезвилося», - додав священнослужитель.

До проекту долучився і головний лікар обласної інфекційної лікарні Петро Гайдучик, оскільки, він як медик змушений боротися з наслідками пияцтва. Чоловік назвав фільм дуже потужним, адже він відкриває ту глибину падіння, в прірву якої падає людина, яка вживає алкоголь та палить. «Вашим фільмом Ви врятуєте не одну душу. Навіть одна людина, яка подивиться фільм, спасеться від цього всього», - звернувся до авторів стрічки медик.

Автор роботи «Обираємо здорове життя» Тамара Куліш розповіла про те, що генеральний директор ВОДТРК Ольга Куліш відгукнулася на пропозицію протоієреїв Валентина Марчука і Степана Яреми створити фільм на відповідну тему. За словами жінки, проблема алкоголізму наразі є нагальною і її варто вирішувати.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus