USD 41.00 41.40
  • USD 41.00 41.40
  • EUR 41.15 41.50
  • PLN 10.40 10.55

У Луцьку більшає квартирних крадіжок. ВІДЕО

10 Лютого 2012 15:06
Правоохоронці Луцька бідкаються – в обласному центрі більшає квартирних крадіжок. Просять мешканців міста уважніше ставитися до безпеки власних осель.
Про це повідомляє сайт ВОДТРК.
Із майже двохсот пʼятдесяти злочинів трохи більше сотні розкрито. Це торішня статистика. Лідирують у цьому списку квартирні крадіжки. Їх більше в так званих «спальних» районах міста. Молоді спритники, яким, зі слів міліціонерів, від 17 до 30 років, виносять гроші й золоті речі. Найпоширеніший спосіб проникнути до оселі ‒ зламати серцевину замка.
Начальник Луцького МВ УМВС України Роман Крохмаль радить при виборі дверей звертати на такі, які менше піддаються і злому серцевини, і підбору ключа. Окрім того, каже не нехтувати поміччю сусідів: на час, коли родина на довгий час покидає помешкання, пропонує просити їх, щоб наглядали за квартирою.
На початку лютого злодії здебільшого проникали через вікно, пошкодивши його перед цим. Варто зауважити, що майже всі, ласі на гроші або ж цінності, плани реалізовують вдень, зовсім малий відсоток – у вечірню пору. Більше крадіжок в квартирах, а не у приватних будинках.
Начальник Державної служби охорони Володимир Новицький стверджує, що вони ‒ найкращий захист: «Вартість охорони квартири на сьогоднішній день ‒ 70 гривень, якщо по GSM-каналу, то 100 гривень, через те, що там потрібно ще телефон. Будинку ‒ 120 гривень, по GSM-каналу ‒150 гривень. Тобто, на сьогоднішній день не така вже й велика ціна за охорону».
Наприкінці січня і вже у лютому міліціонери зафіксували 15 крадіжок. Працівники міліції просять волинян бути уважними ‒ подбати не тільки про охорону та сигналізацію, а й про замки в дверях.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 10
зе бест Показати IP 10 Лютого 2012 15:21
Неприхована реклама???
Потерпілий (район Там Там) Показати IP 10 Лютого 2012 15:25
Якби люди Крохмаля оперативніше проводили заходи по пошуку злодіїв то може був би результат. І не факт що саміж вони і до деяких крадіжок і причетні
Петрович до Потерпілий (район Там Там) Показати IP 10 Лютого 2012 15:54
Без найменшого сумніву. Коли б не кришували, то крнадіжок булоб набагато меньше.
микола Показати IP 10 Лютого 2012 15:57
якби ви вчились- так як треба то мудристь би була своя - а то зализли на посади и ти не я нея: Новицкий може за двери говорити це його робота-а крохмалю треба згадати як ранише розшукивци розкривали квартирни крадижки: це оперативна робота-але ни той роботи ни тих розшукивцив в миськвидили вже нема: питаеться що там робить КРОХМАН
ваня Показати IP 10 Лютого 2012 16:56
ЗАВДЯКИ ПОКРАЩЕННЮ ЖИТТЯ,ЯКЕ ВЖЕ НАСТУПИЛО ЗІ СЛІВ АЗАРОВА,ПОЖИНАЄМО ПЛОДИ,ЦЯ ВЛАДА ДАЄ РОБОТУ МОЛОДИМ СПЕЦІАЛІСТАМ,ПУТІВКУ В ЖИТТЯ.
МОЯ ХАТА Показати IP 10 Лютого 2012 17:49
Я вже 8 років тримаю квартиру під охороною. Дуже зручно, особливо, коли всі їдемо у відпустку. К
Василь Бувалий Показати IP 11 Лютого 2012 05:55
А найкраще - міліціянта на посту в хаті тримати. Круто!
йован Показати IP 11 Лютого 2012 10:54
Новицькому - або ви не володієте в своєму відомстві ситуацією, або свідомо всіх дезінформуєте - охорона будинку вже два роки вартує 130 грв в місяць. Але послуга дуже зручна і варта цих грошей.
читач Показати IP 13 Лютого 2012 17:24
Шановний йован..в статті написано вартість за охорону в певних випадках... це все залежить від умов охорони: дальності доїзду,умов охорони (тел лінія, ДЖСМ канал, тривожна кнопка), прийняття під охорону під час акції. А стосовно охорони, приємно що є така служба, що не ставить прибуто за мету, а надійну послугу охорони майна громадян!!!
pogoriluy до читач Показати IP 13 Лютого 2012 18:36
насторожує обізнаність читача з професійними термінами ДСО... під чию дудку танцюємо?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus