USD 41.10 41.40
  • USD 41.10 41.40
  • EUR 41.15 41.50
  • PLN 10.40 10.55

У Луцьку агітують за велосипеди. ФОТО

22 Вересня 2012 16:02
Виставка, яка популяризує велосипедний рух, відкрилися у мистецькій крамниці в Луцьку. Також на експозиції представлено типові парковки для двоколісного транспорту.

Зі слів голови Асоціації розвитку туризму Волині Юрія Моклиці, виставка відкрилася 21 вересня і діятиме до 23.

«Ця виставка демонструє, наскільки може бути ефективним та цікавим для міста поєднання велосипеда та спеціальної інфраструктури», - переконує громадський активіст.

Для прикладу, на експозиції можна оглянути типові велопарковки, які можуть облаштувати біля закладів та установ міста. «Зараз напрацьовуємо документи і затверджуємо креслення», - додав Моклиця.

На його думку, облаштування розроблених парковок більш естетичне, ніж конструкції, які зазвичай використовують.




Також на виставці пропагується велосипед як транспортний засіб. Так, продемонстровано всі переваги велосипеда в міському житті. «Наприклад, по місту він швидший за маршрутки», - зауважив Моклиця.




Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Пешеход Показати IP 22 Вересня 2012 20:25
Велосипед в Луцке это большая проблема для велосипедистов, для пешеходов и для водителей. На дороге их сбивают водители, а на тротуаре они сбивают пешеходов. Носятся, как сумасшедшие, между людьми так, что страшно по тротуару ходить.
Велосипедисет Показати IP 23 Вересня 2012 13:00
Просто нема інфраструктури як за кордоном. А на рахунок страшно ходити: повірте, їздити ще страшніше ;) І дякуюємо тим, хто поставив велопарковки біля своїх магазинів!!!
влен Показати IP 24 Вересня 2012 13:40
велсипедист не купляє бензин, запчастів він вигідний?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus