USD 41.15 41.45
  • USD 41.15 41.45
  • EUR 41.20 41.70
  • PLN 10.77 10.92

У Луцьку ‒ фестиваль для особливих діток. ФОТО

28 Листопада 2012 13:07
VІІ мистецький інтегрований фестиваль «Забавляночка скликає друзів» для дітей з особливими освітніми потребами та їхніх здорових однолітків відбувається сьогодні у Палаці культури міста Луцька.

Про це повідомляють у відділі інформаційної роботи Луцької міської ради.

Фестиваль організовує ВОДГО «Центр розвитку дитини» спільно з управлінням освіти Луцької міської ради. Традиційно захід приурочено до Міжнародного дня інвалідів, який відзначається 3 грудня.

Партнерами фестивалю виступили управління культури Луцької міської ради, управління освіти і науки Волинської обласної державної адміністрації, Волинський обласний центр зайнятості, Волинське державне училище культури і мистецтв імені Ігоря Стравінського, Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки, благодійний фонд «Плече», видавництво «Ініціал».
Розпочався фестиваль презентацією книги Людмили Вознюк «Ходімо зі мною у казку». Це третя книга із серії «Відчуй сердечком» для особливих дітей.

Начальник управління освіти міської ради Олег Гребенюк привітав учасників дійства від міської влади. У своєму виступі він зазначив, що особливі діти потребують особливої уваги, тому лучани прийшли до зали, щоб поділитися частинкою свого душевного тепла. Він вручив організаторам фестивалю та керівникам колективів Подяки управління освіти міської ради.

У фестивалі беруть участь вихованці дошкільного навчального закладу компенсуючого типу (спеціальний) №28 для дітей з вадами розвитку, дошкільного навчального закладу №21 з компенсуючими групами, Луцького навчально-реабілітаційного центру, дитячого інтегрованого реабілітаційного театру «Забавляночка», Луцької спеціалізованої школи №5, загальноосвітньої школи №15, Рожищенського навчально-реабілітаційного центру, Липлянської спеціалізованої ЗОШ-інтернат, ВОГО батьків дітей з синдромом Дауна та іншими порушеннями розвитку. Зворушували серця глядачів своїми талантами виконавці – Інна Бохонська, Світлана та Павліна Оніги, Іванна Кашицька, Стас Возняк.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus