USD 41.10 41.40
  • USD 41.10 41.40
  • EUR 41.15 41.50
  • PLN 10.40 10.55

У Луцьку – черги за візами

30 Квітня 2012 15:28
Понад 3 години не могли здати документи у пункт прийому візових анкет охочі виїхати до Польщі.
Кажуть, в установі виникли проблеми з технічним обладнанням.

Нагадаємо, пункт прийому візових анкет нещодавно відкрився у Луцьку на вулиці Рівненській.

Так, черга з понад 30 людей сформувалася 30 квітня о 09.00.
Мешканка Камінь-Каширського району Олена стверджує, що їй не вдалося попередньо зареєструватися у пункті. «По телефону не можна, сайт не працює. Ми приїхали вперше, а люди чекали з п’ятниці», - додає її землячка Наталя.
Тож, вони приїхали до обласного центру, аби зареєструватися у режимі «живої черги». Однак в установу нікого не пускали.

Зі слів співрозмовниць «ВН», потрапити до пункту стало можливим приблизно о 12.00. «Казали, що в них зависла система. А тепер мабуть запрацювала», - припускає Олена.

Водночас вона стверджує, що приймають лише громадян, які зареєструвалися раніше. «В людей є час. День приїдуть – не зареєструються, на другий їдуть. А я працюю. Я не можу постійно відпрошуватися», - бідкається жінка.

Також волинянки поскаржилися на очікування. Мовляв, змушені стояти декілька годин на «пекучому сонці», а порятунок знаходили лише в тіні від паркану через дорогу.

Натомість в пункті їм сказали, що нічим допомогти не можуть. Хоча й порадили приїхати 4 травня, аби зареєструватися. Жінки - проти подібного варіанту, бо через велику кількість охочих отримати візові документи, їм доведеться стояти в черзі «не один день».
Варто зауважити, що представники пункту від коментарів відмовилися.

Зауважимо, пункт прийому візових анкет до Польщі відкрили ще 20 квітня. Представник фірми «VFS Global», яка виграла тендер на надання послуг, так званого, візового аутсорсінгу польським дипломатичним установам в Україні, Шрінараян Санкаран запевнив, що клієнти отримуватимуть хороші сервіс і послуги.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 8
Spaceman Показати IP 30 Квітня 2012 17:29
Шрінараян Санкаран - це тепер у поляків такі прізвища? Навіщо взагалі було наймати індійську компанію-аутсорсер, своїх мало?
Hunter Показати IP 30 Квітня 2012 23:03
Цікаво... Не було візового центру - було все впорядку. З'явився візовий центр - утворилися черги.
Spacemanu - журналіст Показати IP 1 Травня 2012 01:15
Правильне зауваження, але консульствво тут нічого не вирішувало. Такі чуда творило посольство Польщі в Україні.
wiking Показати IP 1 Травня 2012 15:16
У рад. час теж були черги. І комусь вони дуже були вигідні. Де черга - там є додатковий спосіб заробити. А говорили візи стануть доступніші.
жлп Показати IP 1 Травня 2012 20:37
поляки європейці)))
Лучанка Показати IP 1 Травня 2012 21:57
А я хочу поділитися своїм баченням: раніше приватні підприємства дзвонили в консульство і по телефону записувалися на день і на час, коли мають подавати документи на візу, платили 35Є і без проблем і ніяких посередників через 7днів отримували візу. Цього ж разу, коли ми, як завжди, на протязі останніх 4-х років, передзвонили в консульство, щоб записатися на подачу документів на отримання візи, нам відповіли, що найближчих 10днів, але до 7-го травня це точно, нікого не записують. Порадили звернутися на Рівненську і подати документи там. Все було б нічого,н якби
Лучанка Показати IP 1 Травня 2012 22:01
А я хочу поділитися своїм баченням: раніше приватні підприємства дзвонили в консульство і по телефону записувалися на день і на час, коли мають подавати документи на візу, платили 35Є і без проблем і ніяких посередників через 7днів отримувал@и візу. Цього ж разу, коли ми, як завжди, на протязі останніх 4-х років, передзвонили в консульство, щоб записатися на подачу документів на отримання візи, нам відповіли, що найближчих 10днів, але до 7-го травня це точно, нікого не записують. Порадили звернутися на Рівненську і подати документи там. Все було б нічогл,якби на Рівненській за кожну візу не прийшлося б переплати посереднику більше як 200 грн. А за що платити, питається??? Чия ж це така контора, що надає такі послуги? І хто з консульства отримує відкати за такі послуги??? Питання залишається відкритим!!! Після вихідних піду в прокуратуру виясняти!
Лучанка до Лучанка Показати IP 3 Травня 2012 09:36
Біжи=) Бо треба ж візи перевізникам повідкривати, біжи))) А то ПР накричить на Вас і будете плакати:) Це ж така робота за 2000грн. в місяць,А ні 1500грн. навіть платять..., а можуть взагалі 500грн. дати, а нащо більше? Треба?! Ви заслуговуєте? Вам теж треба гроші? Ні, ні, ні!Вам-не треба, а їм треба, бо ви не люди-а ось началька і його команда)))-це люди білі, а ви так-чорні... Дівчино, заспокойся, повирішують вам з тими візами,не вже фоток не бачили? Консул все зробить, але ж треба собі ціну набити, ну що ви люди цього не розумієте? А вихваляєте ПР, от маєте, молодці поляки, ще гірше треба і треба консулів там позвільняти всіх, скарги на них в посольство Польське понаписувати,що хабарництвом займаються, мало одного звільнили,другий ще гірший став!!! Такі послуги...,такі послуги...якраз таки ПР, ото їхня контора, бо без них зараз ніхто не живе, а існують в державі люди...,а вони шикують на Бентлі чи на джипах різних марок, а за які такі гроші? Закордоном такого і близько нема, а тут...мовчать, то не жалійтеся-маєте те на що заслуговуєте!!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus