USD 41.10 41.40
  • USD 41.10 41.40
  • EUR 41.15 41.50
  • PLN 10.40 10.55

У краєзнавчому музеї виставку присвятили волинянам-паралімпійцям. ФОТО

7 Вересня 2012 17:24
«Гордість та слава Волині» - так називається виставка, що відкрилася 7 вересня в обласному краєзнавчому музеї. Вона приурочена до Дня фізичної культури і спорту, який в Україні відзначають 8 вересня.

Як розповіла одна з авторів експозиції, науковий працівник обласного краєзнавчого музею Олена Дубень, виставка також присвячена року спорту та здорового способу життя, яким був оголошений 2012.

Науковець також зауважила, що в експозиції - нагороди, відзнаки, а також статті, світлини і навіть спортивний одяг й інвентар та інші матеріали, що допоможуть глядачеві зрозуміти, як відбувалося становлення і нині розвивається інвалідний спорт на Волині.

Висвітлити досягнення саме неповносправних спортсменів фахівці музею вирішили принагідно, адже наразі троє з них бере участь у 14 Літніх паралімпійських іграх в Лондоні.

До слова, офіційне відкриття виставки, зі слів Олени Дубень, заплановано провести тоді, коли волинські спортсмени, які беруть участь в паралімпіаді, повернуться до Луцька.










Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus