USD 41.50 41.80
  • USD 41.50 41.80
  • EUR 41.60 41.80
  • PLN 10.65 10.87

У Ковелі визначили міс Коледж-2013. ФОТО

19 Лютого 2013 14:50
Конкурс краси «Міс Коледж-2013» відбувся у Ковельському промислово-економічному коледжі.

Змагання між студентками Ковельського промислово-економічного коледжу тривали 18-ого лютого. Про це йдеться на сайті Ковельської міської ради.

Змагання відбувалися у кілька етапів: «Представлення», де учасниці розповідали про себе, у другому конкурсі потрібно було розповісти про свою професію, у третьому – представити журі свої хобі та захоплення. Під час етапу «Світський бал» учасниці одягали вечірні сукні та високі підбори.



В результаті роботи журі учасниці конкурсу отримали наступні звання:
«Міс Граціозність» - Альона Кобиш, «Міс Елегантність» - Руслана Пойда, «Міс Творчість» - Дарина Лукашук, «Міс Шляхетність» - Юлія Сахарчук.

«Віце-міс Коледж» стала Ірина Стречен, а переможницею конкурсу журі одноголосно визнали Наталію Котищук.


Наталія Котищук


Ірина Стречен

До слова, у соціальних мережах студентська рада коледжу ініціювала інтернет-голосування. Найгарнішою дівчиною он-лайн теж стала Наталія Котищук. Окремий приз та звання «Міс-Глядацьких симпатій» здобула Альона Кобиш.


Альона Кобиш

Номінантки та переможниці конкурсу краси отримали квіти, подарунки та призи.

Журі:
Учасниць оцінювало поважне журі: заступник міського голови Ігор Прокопів, голова батьківського комітету Жанна Вельма, заступник голови молодіжної громадської організації «Молоді регіони» Василь Горішний, студент Луцького національного технічного університету, голову студентської ради коледжу 2010-2012 років Євгеній Селівончик, переможець конкурсу «Містер Коледж 2011» Дмитро Каліщук.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus