USD 41.00 41.40
  • USD 41.00 41.40
  • EUR 41.15 41.50
  • PLN 10.40 10.55

У Ковелі визначать найкраще фото про місто. ВІДЕО

31 Серпня 2011 14:46
У Ковелі в стінах культурно-просвітницького центру відкрилася фотовиставка, на якій представлені роботи, присвячені місту.
Про це йдеться у сюжеті Телецентру «Ковель».
В експозиції є роботи Ірини Малиновської – єдиної жінка серед фотохудожників, чиї роботи представлені на виставці.
Серед авторів – фотографи зі стажем та початківці, ті, для кого фотографія – професійне ремесло, як наприклад фотокор місцевої газети «Вісті Ковельщини» Мирослав Данилюк, і ті, для кого це життєве хобі.
Для 17-річного Олександра Сарапіна – наймолодшого учасника виставки – фотографія ще й сімейне ремесло. Дивитись на світ через об'єктив фотоапарата його навчили дід та батько. На публічний показ власних робіт наважився вперше. А ще більше його зацікавила можливість побачити світлини інших та повчитися у колег по цеху.
Відвідувачі виставки мають можливість не лише переглянути експозицію, а й вибрати найкраще фото. Для цього треба заповнити спеціальну анкету, підготовлену організаторами.
Журі визначить переможців у кількох номінаціях.
А сама виставка перебуватиме в стінах культурно-просвітницького центру до 19 вересня.







Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Колгоспник Показати IP 31 Серпня 2011 21:16
Хай сфотографують траву по пояс быля палацу культури ы коров що там пасуться. Кындер-сюрприз навыть на день незалежносты не удосужився траву покосити. Вже дыти блудяться, скоро вовки заведуться

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus