USD 41.10 41.40
  • USD 41.10 41.40
  • EUR 41.15 41.50
  • PLN 10.40 10.55

У Ковелі вибрали «суперкозака». ФОТО

12 Грудня 2012 17:17
Конкурс сили і краси, кмітливості і майстерності «Суперкозак» до Дня Збройних Сил України відбувся у Палаці учнівської молоді імені Івана Франка, що у Ковелі.

Про це йдеться на сайті Ковельської міської ради.

За звання «найсуперовішого» змагалося сім учасників: Дмитро Зінчук (міська гімназія), Вадим Колотюк (ЗОШ №9), Андрій Причепа (ЗОШ №5), Дмитро Мінкевич (ЗОШ №2), Богдан Дремлюк (ЗОШ №10), Іван Устимук (ЗОШ №12).

На початку програми хлопці представили світ своїх захоплень. У цьому конкурсі, як і годиться справжньому козаку, всі учасники показали свою майстерність: грали на музичних інструментах, співали українські пісні, танцювали гопак.

У другому конкурсі всі продемонстрували свою кмітливість: відповідали на запитання на історичну тему та продовжували приказку. Найцікавішим та найколоритнішим був конкурс «Інсценізація української народної пісні».

За кількістю балів перемогу у конкурсі «Суперкозак» отримав учень ЗОШ №12 – Іван Устимук. Усі учасники отримали грамоти від управління освіти та подарунки.


Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
тиць-здиць Показати IP 12 Грудня 2012 19:54
Цікаво, скільки вареників він зможе з’їсти?
Секонд Хенд до тиць-здиць Показати IP 13 Грудня 2012 16:09
Думаю, багато, але тільки якщо це будуть супервареники

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus